Merkez bankası Haberleri

merkez bankası haberleri ve güncel merkez bankası gelişmeleri, merkez bankası ile ilgili tüm video, merkez bankası fotoğrafları ve merkez bankası haberleri Polemik Haber sitemizde


Ekonomi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Cevdet Akçay, politika faizlerinin indiriminin henüz gündemde olmadığını söyledi.

Ekonomi

Fatih Karahan başkanlığında toplanan Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, politika faizini yüzde 50 seviyesinde sabit bıraktı.

Ekonomi

Merkez Bankası'nın ne zaman faiz indireceğini açıklayan Finans uzmanı Prof. Dr Şenol Babuşçu, o tarih için "kesinlikle yanlış zaman" dedi.

Ekonomi

Piyasalarda gözler Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) para politikası kararlarına çevrildi.

Ekonomi

TCMB'nin bankalara gönderdiği talimatla, KKM hesaplarına uygulanan faiz oranı alt sınırı, politika faiz oranının yüzde 80'inden yüzde 70'ine indirildi.

Ekonomi

Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan, faiz indiriminden önce, bu yılın da ötesinde enflasyon hedeflerini tutturabileceklerinden emin olmak istediklerini söyledi.

Ekonomi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK), yüzde 50 olan faizi sabit bıraktı.

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Merkez Bankası Başkanı'nı görevden alma yetkisinin, Anayasa Mahkemesi tarafından iptal edildiği belirtildi.

Ekonomi

Merkez Bankası, vatandaşlara kredi kartı limitlerinin gelire uygun belirlenmesi konusunda uyarılarda bulundu.

Ekonomi

Merkez Bankası'nın swap hariç net rezervleri, bu haftanın ilk dört gününde 5,3 milyar dolar artarak, 4 yıl sonra ilk kez...

Ekonomi

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB), mayıs ayında imalat sanayi genelinde mevsimsel etkilerden arındırılmış Kapasite Kullanım Oranı'nın (KKO-MA) yüzde 76,6, mevsimsel...

Ekonomi

Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, 2024 yılının 5. faiz kararını açıkladı. PPK, yüzde 50 olan politika faizini yine sabit tuttu.