Mersin Haberleri

Mersin haberleri ve güncel Mersin gelişmeleri, Mersin ile ilgili tüm video, Mersin fotoğrafları ve Mersin haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

Mersin'in Turgutlu ilçesinde staj yaptığı yere gitmek için evden çıkan 15 yaşındaki İsmet Çakır Özyiğit, 64 gün sonra Mersin'de bulundu.

Yerel

Mersin'in merkez Akdeniz ilçesinde 24 yaşındaki genç kız, annesinin gözleri önünde tartıştığı sevgilisi tarafından tabancayla vurularak öldürüldü.

Genel

Mersin'in Tarsus ilçesinde Musalla Gücü Spor Kulübü Başkanı Tuncay Gengeç’i (44), hafif ticari aracında öldürdüğü iddia edilen şüpheli gözaltına alındı.

Yerel

Mersin'de bir şahıs, alacağını tahsil etmek için gittiği iş yerinde Hülya Kırmızı'yı başından ve göğsünden vurduktan sonra makasla boğazını kesti.

Gündem

Mersin'in Tarsus ilçesinde yerel bir spor kulübünün başkanlığını yapan Tuncay Gengeç'in hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan olayın görüntüleri ortaya çıktı.

Yerel

Mersin'in Akdeniz ilçesine bağlı Özgürlük Mahallesi'nde hafriyat kamyonunun çarpıp ezdiği Şerife Coşkunca, hayatını kaybetti.

Yerel

Mersin'in Çamlıyayla ilçesi Korucak Mahallesi'nin muhtarı Mevlüt Sandal, aile içi tartışma sonrası oğlu tarafından tabancayla vurularak öldürüldü.

Yerel

Mersin'in Yenişehir ilçesinde depremzedeler için Güney Kore'den gönderilen koliden, 22 milyon Güney Kore Wonu bulundu.

Yerel

Mersinde Mehmet Bozdoğan (35), köpeğinin muayene ücretiyle ilgili borç- alacak meselesi yüzünden tartıştığı köpek eğitmeni G.Ö. tarafından pompalı tüfekle vurularak...