Metrobüs Haberleri

metrobüs haberleri ve güncel metrobüs gelişmeleri, metrobüs ile ilgili tüm video, metrobüs fotoğrafları ve metrobüs haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

İBB’nin toplu taşımada devrim niteliği taşıyan yüzde 100 elektrikli metrobüsleri, 1 Nisan 2024 tarihinde test sürüşüne çıkacak.

Yerel

Altunizade durağında bir metrobüsün arıza yapması sonucu üst geçitlerde yoğunluk yaşandı. Yolcular duraklara ulaşmakta güçlük çekti.

Gündem

Arızalanan metrobüsü kontrol etmek için araçtan inen şoförü Eyüp Maytalman'a, karşı yönden gelen metrobüs çarptı. Kaza sorası Maytalman hayatını kaybetti.

Genel

İstanbul'da sosyal medyaya içerik üreten bir kişi, Topkapı - Şehit Mustafa Cambaz durağında, hareket etmek üzere olan bir metrobüsün üzerine...

Gündem

15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçmek isteyen motosikletliler, diğer araçları rüzgara karşı kalkan olarak kullanıyor.

Gündem

İstanbul Okmeydanı'nda seyir halindeki metrobüs, önce reklam panosuna ardından durağın tentesine çarptı.

Yerel

Şişli'deki Mecidiyeköy metrobüs durağı, şüpheli paket olduğu gerekçesiyle boşaltıldı. Polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi aldı. Bomba imha ekibi bekleniyor.