Ödeme Haberleri

ödeme haberleri ve güncel ödeme gelişmeleri, ödeme ile ilgili tüm video, ödeme fotoğrafları ve ödeme haberleri Polemik Haber sitemizde


Ekonomi

İhtiyaç kredisi faizleri aylık yüzde 5 ile yüzde 7 arasında değişirken, bu oranlarla ‘borcu borçla kapatma’ dönemi de artık sona...

Ekonomi

Hazine ve Maliye Bakanlığı, bazı vatandaşların EFT masrafı ödememek için ‘Kira’ seçeneğini işaretlediğini tespit etti.

Ekonomi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini hesaplara yatırmaya başladıklarını açıkladı.

Ekonomi

Emekli Sandığı'ndan aylık alanların Ocak ayı 2024 zam farkı ile harp ve vazife malullerinin 2023 ek ödemeleri, 26 Ocak tarihinde...

Ekonomi

2024 senesine ait MTV vergisinin birinci taksiti 1 Ocak’ta başladı. Araç sahipleri ödemelerini ocak ayı sonuna kadar yapabilecek.

Ekonomi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, 'Türkiye Aile Destek Programı' kapsamında 4 milyar liralık ödemelerin, bugün itibarıyla hesaplara yatırılacağını açıkladı.

Ekonomi

Motorlu Taşıtlar Vergisi'nde daha önceki yıllarda vergi indirimi yetkisini kullanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu yıl yetkisini kullanmadı.

Ekonomi

Uzmanlar, "Sakın IBAN'a ödeme yapmayın" diye uyarıyor. Çünkü IBAN'a ödeme yaparak hiç beklemediğiniz anda bir suçun parçası olabilirsiniz.

Ekonomi

Çalışmayan emeklilere yapılacak 5 bin lira ikramiye, bugün hesaplara yatmaya başladı. Ödemeler pazartesiye kadar devam edecek.