Panathinaikos Haberleri

Panathinaikos haberleri ve güncel Panathinaikos gelişmeleri, Panathinaikos ile ilgili tüm video, Panathinaikos fotoğrafları ve Panathinaikos haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

Yunan medyası, Panathinaikos'un teknik direktör Fatih Terim'le yollarını ayıracağını ve tazminat bedelinin 1.1 milyon Euro ödeyeceğini iddia etti.

Spor

Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos, Samet Akaydin ile ilgili kararını verdi. Yunanistan devi, milli stoperin opsiyonunu kullanmama kararı aldı.

Spor

Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim, oyuncusu Fotis Ioannidis'in doping yaptığı iddialarına ilişkin açıklamada bulundu.

Spor

Fatih Terim'in çalıştırdığı Yunanistan Süper Ligi ekibi Panathinaikos, Getafe'den Nemanja Maksimovic'i kadrosuna kattı.

Spor

Panathinaikos'ta Fatih terim ile yolların ayrılması gündemde. Yunan basını, tecrübeli teknik adamın ayrılık durumunda Al-Ahli’nin başına geçebileceğini belirtti.

Spor

Fatih Terim'in teknik direktörlüğünü üstlendiği Panathinaikos'un, Fenerbahçeli Samet Akaydin'in ardından Süper Lig'den bir futbolcuyla daha anlaştığı iddia edildi.

Spor

Teknik direktörlüğünü Fatih Terim'in yaptığı Yunan ekibi Panathinaikos, Fenerbahçe'den Samet Akaydin'i sezon sonuna kadar kiraladığını açıkladı.

Spor

Panathinaikos teknik direktörü Fatih Terim, Panetolikos'u 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, "kupa varsa kupaya talibiz" dedi.

Spor

Panathinaikos Yunan milli futbolcu Dimitris Limnios'u renklerine bağladığını duyurdu.

Spor

Fatih Terim'in çalıştırdığı Yunan ekibi Panathinaikos, Köln'de forma giyen Dimitrios Limnios ile her konuda anlaşıldığını duyurdu.

Spor

Panathinaikos ile 1.5 yıllık anlaşmaya varan Fatih Terim'in, Yunanistan ekibinden alacağı ücret ortaya çıktı.

Spor

Deneyimli çalıştırıcı Fatih Terim, Yunanistan Süper Lig'inde mücadele eden Panathinaikos'un yeni teknik direktörü oldu.