Ülke puanı sıralamasında Türkiye kaçıncı sırada? İşte UEFA 2024 ülkeler sıralaması Ülke puanı sıralamasında Türkiye kaçıncı sırada? İşte UEFA 2024 ülkeler sıralaması

Fatih Terim, Yunanistan Süper Lig ekibi Panathinaikos'tan ayrıldığını duyurdu.

"PLANLARIMIZ UYUŞMADI"

Sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayan Fatih Terim, "Dün akşam bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptığımız Sayın Başkan Alafouzos ile 2024-25 sezonu için planlarımızın uyuşmadığı sonucuna vardık. Bu değerlendirme neticesinde profesyonel ilişkimizin devam etmemesinde karar kılındı." ifadelerini kullandı.

Panathinaikos'a başarılar dileyen Fatih Terim, "Atina'da geçirdiğimiz altı ay boyunca bizi bağrına basan başta Panathinaikos taraftarlarına, Sayın Başkan Giannis Alafouzos'a, kulüp çalışanlarına ayrıca bana ve ekibime sevgi ve saygısını her fırsatta gösteren futbol kamuoyuna da çok teşekkür ediyorum. Panathinaikos kulübüne bundan sonraki süreçte en içten duygularımla başarılar diliyorum. Yeni yollar ve yolculukların uzak olmadığı zamanlarda görüşmek dileğiyle..." dedi.

Yeşil-beyazlı ekip, aralık sonunda göreve gelen Fatih Terim yönetiminde çıktığı 26 maçta 13 galibiyet, 6 beraberlik ve 7 yenilgi aldı.

Panathinaikos, Yunanistan Kupası'nda ise finale yükseldi.