Restoran Haberleri

restoran haberleri ve güncel restoran gelişmeleri, restoran ile ilgili tüm video, restoran fotoğrafları ve restoran haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Yiyecek içecek fiyatlarının fahiş oranda artmasına tepki gösteren yurttaşlar, cumartesi ve pazar kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı.

Yerel

Ordu'nun Gölköy ilçesinde bulunan bir restoranda çıkan silahlı kavgada Tayfun Yılmaz isimli kişi, göğsünden vurularak öldürüldü.

Gündem

Türkiye'de kış turizminin önde gelen yerlerinden olan Uludağ'da, 1200 TL'ye pizza satıldığı görülen restoranda, çorbanın fiyatı ise tam 500 TL.

Ekonomi

Resmi Gazete'de yayımlanan kararla birlikte, yeme içme sektöründe hizmet veren işletmelerin kapıda ve masalarda fiyat listesini belirtmesi zorunlu hale geldi.

Gündem

Yeni yıl itibariyle, konut kiralamalarına ilişkin "Airbnb" düzenlemesinden başlayarak, restoran ve kafelerde fiyat listelerinin giriş kapılarında ya da masalarda görünür...

Gündem

Ticaret Bakanlığı, Fiyat Etiketi Yönetmeliği'nde değişiklik yaparak, lokanta, restoran, kafe, pastane ve benzeri yiyecek hizmeti sunulan işyerlerine, giriş kapası ve...

Yerel

Manisa'nın Turgutlu ilçesindeki bir restoranın önünde tartıştığı komşusunu bıçaklayarak öldüren Furkan Tokgöz, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yerel

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bulunan bir restoranda yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, mekan tamamen kullanılamaz hale geldi.