Rusya Haberleri

Rusya haberleri ve güncel Rusya gelişmeleri, Rusya ile ilgili tüm video, Rusya fotoğrafları ve Rusya haberleri Polemik Haber sitemizde


Dünya

Rusya'da tutulduğu cezaevinde hayatını kaybeden muhalif Aleksey Navalni'nin cesedi, cenazeyi almaya gelen ailesine teslim edilmedi.

Dünya

Rusya'da tutulduğu hapishanede yaşamını yitiren muhalif Aleksey Navalni'nin eşi Yulia Navalnaya, Münih Güvenlik Konferansı'nda Putin yönetimine karşı sert açıklamalar yaptı.

Dünya

Rusya’nın ‘Shahed’ İHA’larıyla Harkiv’i hedef aldığı ve düzenlenen saldırıda 3'ü çocuk olmak üzere 5 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.

Gündem

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, önümüzdeki günlerde tahıl meselesini konuşmak için Türkiye'ye bir ziyarette bulunacağı öğrenildi.

Dünya

Ukrayna Güvenlik Servisi, Rusya Federal Servisi (FSB) ajanını suçüstü yakaladıklarını duyurdu.

Gündem

Kremlin Sözcüsü Dmitry Peskov, İsveç'in NATO'ya katılmasının TBMM'de kabul edilmesiyle ilgili açıklamada bulundu.

Genel

Nadir görülen ekinokok kistinin leğen kemiğini sarması sonucu yürüyemez hale gelen 56 yaşındaki Mainat Bechieva, Türkiye’de sağlığına kavuştu. Rusya’da yaşayan...

Dünya

Rusya'da uzun süredir devam eden Ukrayna savaşının ekonomik etkileri günden güne artarken son olarak yumurta krizi gün yüzüne çıktı. Putin,...

Gündem

2024 yılının askeri güç sıralaması "2024'ün En Güçlü Askeri Kuvvetleri" adlı listenin yayımlanmasıyla belli oldu. İşte dünyanın en güçlü orduları...

Dünya

Rusya'nın, yakın bir zamanda Finlandiya ve Norveç ile sınır olan Kuzey Askeri Bölgesi'ne yeni obüsler yerleştireceği açıklandı.

Dünya

ABD yönetiminin Rusya'ya yönelik yeni yaptırım kararlarından, Türk bankaların da etkilenebileceği ortaya çıktı.

Dünya

Rusya Devlet Başkanı Putin, Sovyetler Birliği döneminde Moskova'nın Kızıl Meydanı'nda yapılan Atlet Yürüyüşleri'nin tekrar başlamasının emrini verdi.