Sağanak yağış Haberleri

sağanak yağış haberleri ve güncel sağanak yağış gelişmeleri, sağanak yağış ile ilgili tüm video, sağanak yağış fotoğrafları ve sağanak yağış haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Megakent İstanbul'da bu sabah saatlerinden itibaren etkisini gösteren şiddetli sağanak, su baskınlarına neden oldu. Yollar göle dönerken araçlar ilerleyemedi.

Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 18 Kasım Cumartesi gününe ilişkin hava durumu raporunda, 66 kente 'sarı' ve 'turuncu' kodlu uyarı yapıldı.

Gündem

Bugün akşam saatlerinden itibaren başlaması beklenen sağanak yağışlar nedeniyle İstanbul Valiliği, vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Gündem

Meteoroloji, Marmara Bölgesi'nde bu akşamdan itibaren yerel kuvvetli sağanak yağış beklendiğini belirterek, vatandaşları yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyardı.

Yerel

Küçükçekmece'de yağışın etkili olması ile birlikte bahçe duvarı çöktü. Doğalgaz ekipleri, tedbir amaçlı çöken bölgedeki gaz akışını kesti. Yıkılan bahçe...

Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan güncel radar verilerine göre yağış yüklü kütlelerin İstanbul ve çevresinde yoğunlaştığı ve yağışların devam edeceği öğrenildi.

Çevre

İstanbul trafiğinde sağanak yağış nedeniyle sabah saatlerinde yoğunluk yaşandı. Trafik yoğunluğu, saat 08.10 itibariyle yüzde 74 olarak ölçüldü.

Yerel

İstanbul Valiliği, kentte etkisini gösteren ve önümüzdeki saatlerde de süreceği öğrenilen sağanak yağış konusunda vatandaşları uyardı.

Gündem

Meteoroloji ve AKOM'dan başta İstanbul olmak üzere Marmara için kuvvetli lodos uyarısı yapılırken, vatandaşların olumsuzluklara karşı dikkatli olmaları belirtildi.

Gündem

İstanbul Afet Koordinasyon Merkezi, yarın öğlen saatlerinden sonra kentte hem fırtına hem de sağanak yağış beklendiğini belirterek vatandaşları uyardı.

Yaşam

Meteoroloji'den, bu gece saatlerinden itibaren İzmir için kuvvetli gök gürültülü sağanak uyarısı yapıldı.

Dünya

Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde 8 saat süren şiddetli sağanak yağışlar, çölde sele neden oldu. Sel felaketinde ilk belirlemelere göre 2...