Sakarya Haberleri

sakarya haberleri ve güncel sakarya gelişmeleri, sakarya ile ilgili tüm video, sakarya fotoğrafları ve sakarya haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

Sakarya'da, bir oto galeriye tabancalarla ateş açıldı. Saldırıda iş yeri sahibi ile akrabası yaralanırken, 4 şüpheli kaçtı.

Gündem

Sakarya’da DEAŞ terör örgütüne yönelik eş zamanlı düzenlenen ‘Bozdoğan-11’ operasyonunda yakalanan 33 şüpheliden 14’ü tutuklandı.

Yerel

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde şizofreni hastası bir kişi elindeki balyozla Atatürk heykeline saldırdı.

Yerel

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde, gezi amaçlı kiraladıkları ve sürücüsünün kontrolünden çıkıp dereye uçan arazi aracındaki Cezayirli 3 turist yaralandı.

Genel

Sakarya'da kendisini darbettiğini ve öldüreceğini söyleyen Leyla Demir (56), kayboldu. Ekiplerin 1 haftadır aradığı Leyla Demir'in ihbarıyla şüpheli olarak gözaltına...

Yerel

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde bungalov işletmeciliği yapan Erhan Çömlekçioğlu, kaldığı bungalovda çıkan yangında feci şekilde can verdi.

Gündem

31 Mart Yerel Seçimlerine kısa bir süre kala, CHP'nin Antalya, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Muğla, Sakarya, Trabzon ve Van Büyükşehirlerinin Belediye...

Yerel

Sakarya'da, 7 ayrı adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda uyuşturucu ele geçirildi, 6 şüpheli gözaltına alındı.

Gündem

Erdoğan tarafından Sakarya Büyükşehir Belediyesi'ne aday gösterilen Yusuf Alemdar’ın laiklik hakkındaki skandal ifadeleri yeniden gündem oldu.

Yerel

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde bir şahıs, eski kız arkadaşı ve ağabeyinin içinde bulunduğu aracı taradı. Saldırıda kardeşler ağır yaralandı.

Yerel

Sakarya’nın Karasu ilçesinde ormanda yangın çıktı. Yangını söndürmek için itfaiye ekiplerinin yanı sıra arazözler ile müdahaleye başlandı.

Gündem

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya kesiminde 7 aracın karıştığı kazada 10 kişi öldü, 54 kişi yaralandı.