Seçim anketi Haberleri

Seçim anketi haberleri ve güncel Seçim anketi gelişmeleri, Seçim anketi ile ilgili tüm video, Seçim anketi fotoğrafları ve Seçim anketi haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Yerel seçimlere günler kala, seçimin en önemli ayağı olan İstanbul'da oy oranları netleşmeye başladı. İşte 9 anket şirketinin araştırma sonuçları...

Gündem

Nokta atışı tahminleriyle bilinen Betimar Araştırma'nın son anketine göre, Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum arasındaki oy farkı yüzde 2'nin üzerinde.

Gündem

MetroPOLL Araştırma Şirketi'nin İstanbul anketinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 43,5 puanla AK Partili rakibi Murat Kurum'a üstünlük sağlamış durumda.

Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, AK Partili rakibi Murat Kurum'un 4,5 puan önünde olduğunu söyledi.

Gündem

MetroPOLL Araştırma şirketinin yaptığı bir anketin sonuçlarına göre, AK Parti'nin oyları düşerken, Yeniden Refah ve DEM Parti'nin oyları yükselişe geçti.

Gündem

MetroPOLL Araştırma'nın Şubat ayı anketine göre, AK Parti, 33.1 puana gerilerken, CHP ise 31 puana yükseldi.

Gündem

AK Parti iktidarına yakınlığıyla bilinen Optimar Araştırma şirketi, İBB seçimine ilişkin ikinci anketinin sonuçlarını paylaştı.

Gündem

MAK Araştırma Başkanı Mehmet Ali Kulat, son bir haftada yapılan ölçümleri paylaştı. Kulat, CHP adayı Ekrem İmamoğlu'nun önde olduğunu söyledi.

Gündem

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimi sonuçlarını bilen araştırma şirketi, 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerin İstanbul sonucunu açıkladı.

Gündem

AK Parti'nin Ankara'da yaptırdığı son ankete göre Mansur Yavaş ile Turgut Altınok arasındaki oy farkının, 15 puan civarında olduğu ortaya...

Gündem

SONAR Araştırma şirketi, yerel seçimlerde herkesin merak ettiği İstanbul seçim sonucu için yaptıkları son araştırmanın anket sonuçlarını açıkladı.

Gündem

Her fırsatta "ekonomist" olduğunu dile getiren Erdoğan'ın ekonomi politikalarını başarısız bulanların oranı da yüzde 62,8 olarak belirlendi.