Seçimler Haberleri

seçimler haberleri ve güncel seçimler gelişmeleri, seçimler ile ilgili tüm video, seçimler fotoğrafları ve seçimler haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Rasim Ozan Kütahyalı, DEM Parti İBB Başkan adayı Meral Danış Beştaş'ın oyunun yüzde 9'u bulması halinde olacakları sıraladı.

Gündem

Gazeteci Murat Yetkin, peş peşe istifalarla sarsılan İYİ Parti’yi 31 Mart yerel seçimlerinde bekleyen kötü sürprizi kaleme aldı.

Gündem

Siyaset bilimci Prof. Dr. Emre Erdoğan, "YRP seçmeni inadına AK Parti’ye kaybettirmek için oy verir. Ama DEM ve İYİ Parti...

Ekonomi

Tasarruf uzmanı Çağada Kırım, 31 Mart seçimlerinden sonra elektrik fiyatlarına yüklü bir zammın kapıda olduğunun sinyalini verdi.

Gündem

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Yeniden Refah Partisi ile yapılan görüşmeleri ve kendilerine yöneltilen seçim teklifini açıkladı.

Gündem

Ankara'da parti genel merkezinde açıklamalarda bulunan DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, büyükşehir adaylarını 9 Şubat'a kadar açıklayacaklarını söyledi.

Gündem

Üsküdar Kısıklı'da basın mensuplarına konuşan İBB Başkanı İmamoğlu, Erdoğan'a seslenerek "31 Mart akşamı cumhurbaşkanımız da çok mutlu olacak" dedi.

Gündem

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Cumhur İttifakı ve AK Parti iktidarından yerel seçimlerde Sivas'ın kendilerine bırakılmasını istedi.

Gündem

31 Mart seçimlerine ilişkin ilk kez konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bu seçimin 2019 yerel seçimlerinden daha zorlu geçeceğini söyledi.

Gündem

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Bize saldırıya geçenlere buradan söyleyeyim. Bu millet size haddinizi 31 Mart 2024'te bildirecek" ifadelerini kullandı.