Sel Haberleri

sel haberleri ve güncel sel gelişmeleri, sel ile ilgili tüm video, sel fotoğrafları ve sel haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

İstanbul Esenyurt'ta etkili olan yağışla sel akan yoldan karşıya geçmeye çalışan anne ve oğlu, sele kapılmaktan son anda kurtuldu. O...

Gündem

Batman ve Zonguldak'ta şiddetli yağış sonucu oluşan selden etkilenenlere hane başı 5 bin TL yardım yapılacağı duyuruldu.

Gündem

Şiddetli fırtına ve yağışlar nedeniyle denizle birleşen Karadeniz Otoyolu'nda yoldan araçlarıyla geçmeye çalışan vatandaşlar ölümden döndü.

Gündem

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) ray hatlarına deprem ve sel riskine karşı uyarı sistemleri yerleştiriyor.

Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yurt genelinde yaşanan aşırı yağış ve fırtına nedeniyle 9 vatandaşımızın hayatını kaybettiğini açıkladı.

Gündem

Megakent İstanbul'da bu sabah saatlerinden itibaren etkisini gösteren şiddetli sağanak, su baskınlarına neden oldu. Yollar göle dönerken araçlar ilerleyemedi.

Yerel

Şiddetli sağanak Aydın'da felakete yol açtı. Söke ilçesinde 5 araç sele kapıldı. 2 kişinin hayatını kaybettiği olayda kaybolan 2 kişiden...