Silahlı saldırı Haberleri

silahlı saldırı haberleri ve güncel silahlı saldırı gelişmeleri, silahlı saldırı ile ilgili tüm video, silahlı saldırı fotoğrafları ve silahlı saldırı haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Beşiktaş'taki Nusr-et isimli restorana silahlı saldırı düzenleyen 5 şüpheli, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Yerel

Adana'nın Yüreğir ilçesinde bir kahvehaneye yönelik düzenlenen silahlı saldırıda iki kişi bacaklarından yaralandı.

Gündem

İstanbul Kağıthane'de, devriye gezen bekçilere 2 kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 1 bekçi yaralandı.

Yerel

Mardin'in Midyat ilçesinde sokakta silahlı saldırıya uğrayan 30 yaşındaki Hasan Oğuz, olay yerinde hayatını kaybetti.

Yerel

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bir vatandaş, sokakta yürürken uğradığı silahlı saldırı sonucunda bacağından ve başından vurularak ağır yaralandı.

Yerel

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde kimliği belirsiz silahlı bir kişi, girdiği kuyumcu dükkanında bulunan kişiyi vurarak ağır yaraladı.

Dünya

ABD'nin en önemli şehirlerinden New York'ta metro istasyonunda düzenlenen silahlı saldırıda 34 yaşındaki bir erkek yaşamını yitirdi, 5 kişi yaralandı.

Gündem

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın Özel Kalem Müdürü Samet Güdük'e, belediye binasında silahlı saldırı düzenlendi.

Yerel

Ordu’nun Ünye ilçesinde 15 kişinin konakladığı 4 yıldızlı bir otele 2 kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Polis, şüphelileri yakalamak için...

Gündem

Sarıyer’de Santa Maria Kilisesi’ne düzenlenen silahlı saldırıda yeni detaylar ortaya çıktı. Saldırganların silahları tutukluk yapınca kaçtığı öğrenildi.

Yerel

Osmaniye'de icra memurlarıyla birlikte haciz işlemine giden polis memuru, çıkan arbede sonucunda bacağından vurularak yaralandı.

Yerel

İstanbul Sultangazi'de kahvaltı salonu yöneten Ali Asker Akkoç, sabah saatlerinde silahlı saldırıya uğrayarak ağır yaralandı.