Son dakika Haberleri

son dakika haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri, son dakika ile ilgili tüm video, son dakika fotoğrafları ve son dakika haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Kura çekiminde AK Parti'nin 1. sırada çıkmasına ilişkin Yüksek Seçim Kurulu'na itirazda bulunan CHP'nin başvurusu reddedildi.

Gündem

TİP Milletvekili Can Atalay hakkında, Yargıtay 3. Ceza Dairesi’nin verdiği kararın Meclis'te okunmasıyla birlikte, Atalay'ın vekilliği resmen düşürülmüş oldu.

Gündem

CHP'nin Çeşme Belediye Başkan Adayı olarak, ünlü teknik direktör Mustafa Denizli'nin kızı Lal Denizli uygun görüldü. 

Gündem

İzmir'in Karşıyaka ilçesi için belirlenen Belediye Başkan Adayı Yıldız Ünsal, parti teşkilatını karıştırdı. Partililer Ünsal'ı hiç tanımadıklarını söyleyerek yoğun tepki...

Gündem

Aday belirleme çalışmalarını sürdüren CHP'de, İzmir'in Karşıyaka ilçesinin Belediye Başkan Adayı, Yıldız Ünsal olarak belirlendi. 

Gündem

Aday belirleme çalışmalarına tam gaz devam eden CHP'de, İzmir'in Karabağlar ilçesi için aday göstereceği isim, Helin Kınay oldu.

Dünya

Uluslararası Adalet Divanı, Güney Afrika tarafından yapılan ve İsrail'in Gazzze’de soykırım gerçekleştirmesiyle ilgili başvuruyu kabul etti.

Gündem

Malatya'da saat 16.04'te bir deprem meydana geldi. Çevre illerden de hissedilen depremin merkez üssü ise Battalgazi olarak açıklandı.

Ekonomi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, bugün gerçekleşen toplantıda, politika faizini yüzde 45'e yükseltti.

Gündem

AK Partili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da partisinin 37 ilçe için belirlediği belediye başkan adaylarını açıkladı.

Yerel

AFAD'ın açıkladığı verilere göre, Ege Denizi'nde saat 17.14'te 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Gündem

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde 9 askerimizin şehit düşmesinin ardından, CHP lideri Özgür Özel’in çağrısıyla MYK olağanüstü toplandı.