Soruşturma Haberleri

soruşturma haberleri ve güncel soruşturma gelişmeleri, soruşturma ile ilgili tüm video, soruşturma fotoğrafları ve soruşturma haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Kara para aklamaktan tutuklanan Dilan Polat'ın 2019 yılında çektiği ve 'şampiyonalar ligi' olarak isimlendirdiği fotoğraftaki fenomenler hakkında soruşturma başlatıldı

Gündem

Sinan Ateş suikastının soruşturmasını yürüten görevli savcı ile Ankara Başsavcısı Ahmet Akçay'ı FETÖ'cülükle suçlayan Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Mert...

Gündem

Kara para aklama, vergi kaçırma ve örgüt kurma suçundan cezaevinde bulunan Dilan-Engin Polat çiftinin muhasebecisi Harun Abak tutuklandı.

Gündem

İçişleri Bakanlığı tarafından dün hakkında soruşturma başlatılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e, Seferihisar Belediye Başkanlığı yaptığı dönemle ilgili yeni...

Gündem

Osmanlı Devleti'ne ve son padişah Vahdettin’e hakaret ettiği gerekçesiyle İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer hakkında soruşturma başlatıldı.

Gündem

Dilan-Engin Polat soruşturmasında mahkeme tarafından serbest bırakılan 4 kişi hakkında savcılığın yapmış olduğu itiraz reddedildi.

Gündem

Dilan ve Engin Polat çifti hakkında yürütülen soruşturma kapsamında, adli kontrol şartıyla serbest bırakılan 4 kişi için savcılık itiraz etti.

Gündem

3 gündür emniyette gözaltında olan Dilan-Engin Polat çiftinin sorgusu bitti. Gözaltına alınan 24 şüpheliden 18’i adliyeye sevk edildi.

Gündem

Gözaltına alınan Dilan ve Engin Polat'ın kara para aklama iddialarına ilişkin soruşturma sürerken, Ankara'da 4 şüpheli daha gözaltına alındı.

Gündem

Dilan ve Engin Polat'a yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınanlar arasında bulunan Engin Polat’ın anneannesi Zehra Yılmaz serbest bırakıldı.