Soygun Haberleri

soygun haberleri ve güncel soygun gelişmeleri, soygun ile ilgili tüm video, soygun fotoğrafları ve soygun haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

İstanbul Avcılar’da evine girdikleri Iraklı kişiyi ellerini bağladıktan sonra para ve köpeğini alarak soyan Filistinliler, emniyet tarafından yakalandı.

Yerel

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde bir hırsız, fırına ekmek almaya giden küçük kız çocuğunun elindeki parayı alıp kaçtı.

Yerel

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, iş yerinden izin alarak iş arkadaşlarının evlerini soyan kadın, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Gündem

Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu listesinde yer alan altın devi Nadir Metal Rafineri AŞ, şube müdürü tarafından soyulmanın şokunu...

Gündem

Kocaeli'de Arap yatırımcıların satın aldığı iflas eden fabrika, kendi işçileri tarafından soyuldu. Soygun sonrası 6 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gündem

Türkiye'de kış turizminin önde gelen yerlerinden olan Uludağ'da, 1200 TL'ye pizza satıldığı görülen restoranda, çorbanın fiyatı ise tam 500 TL.

Gündem

Kartepe Kayak Merkezi'nde faaliyet gösteren bir tesisin menüsünden paylaşılan fırın sütlacın fahiş fiyatı dudak uçuklattı.

Yerel

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde bir market çalışanı, pompalı tüfekle marketi soymaya gelen soyguncuları, elindeki paspasla kovaladı.

Yerel

İstanbul'un Fatih ilçesinde bulunan bir kargo şirketine motosiklet kasklarıyla giren 4 soyguncu, çalışanları silahla tehdit ederek kasayı boşalttı.

Dünya

İran'ın Mizan Haber Ajansı, ülkenin farklı eyaletlerinde 14 silahlı soygun olayına karışan 5 kişinin idam cezasının, Kerece Merkez Cezaevinde infaz...

Yerel

İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde 4 hırsız, gece saatlerinde girdikleri kuyumcu dükkanından, 2 dakikada yaklaşık 12 milyon lira değerinde altın çaldı.

Yerel

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde girdiği kuyumcudan fiyat soran kar maskeli şüpheli, ertesi gün silahla gelerek 8 bilezik çalıp kaçtı.