Suç duyurusu Haberleri

suç duyurusu haberleri ve güncel suç duyurusu gelişmeleri, suç duyurusu ile ilgili tüm video, suç duyurusu fotoğrafları ve suç duyurusu haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

TÜİK Başkanı Çetinkaya ve yardımcıları İbrahim Demir, Furkan Metin, Abdullah Yüksel, Aydın Keskin Kadıoğlu ve Tuğba Değirmenci hakkında suç duyusunda...

Gündem

Halfeti Belediyesi, eski Başkan Şeref Albayrak hakkında 3 ayrı suç duyurusunda bulundu. Albayrak'ın üç ihalede toplam 130 milyon TL'lik usulsüzlük...

Magazin

Şarkıcı Yıldız Tilbe, kendi adını kullanarak sahte sosyal medya hesapları açan şahıslara karşı suç duyurusunda bulundu.

Gündem

Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığı, yurttan kaçan 2 çocukla görüşmeyi yayınlayan İYİ Parti Milletvekili Turhan Çömez hakkında suç duyurusunda bulunacak.

Gündem

Diamond Tema hakkında çıkarılan yakalama kararı sonrası Laiklik Meclisi, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç hakkında suç duyurusunda bulundu.

Gündem

Diyarbakır’ın Çınar ve Mardin’in Mazıdağı ilçeleri arasında çıkan ve 5 yurttaşın hayatını kaybettiği yangınla ilgili suç duyurusunda bulunuldu.

Gündem

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan 2024-2028 Stratejik Planı'ndaki 'laikliğe aykırı ifadeler' nedeniyle Laiklik Meclisi, suç duyurusunda bulundu.

Spor

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk hakkında "küfürlü tezahürat yaptığı" gerekçesiyle suç duyurusunda bulunuldu.

Gündem

Bodrum Yurttaş İnisiyatifi, "mertçe cinayetler" sözleri yüzünden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında suç duyurusunda bulundu.

Gündem

Diyanet İşleri Başkanlığı, ünlü şarkıcı Volkan Konak hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Gündem

TİP Merkez Yürütme Kurulu ve Parti Meclisi, Yargıtay'ın Can Atalay kararı sonrası AK Parti ve MHP'liler hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını...

Gündem

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin hakkında, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.