Süper Kupa Haberleri

Süper Kupa haberleri ve güncel Süper Kupa gelişmeleri, Süper Kupa ile ilgili tüm video, Süper Kupa fotoğrafları ve Süper Kupa haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen Necip Fazıl Ödülleri programında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "CHP ve şurekâsı ders vermeyi bıraksınlar. Dünkü olayın şov...

Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Süper Kupa rezaleti sonrası sosyal medyada hakaret içeren paylaşımda bulunan bir kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

Gündem

Suudi Arabistan’da yaşanan Süper Kupa rezaleti sonrası Araplara destek veren Doğu Perinçek'i, Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, yerin dibine soktu.

Spor

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Suudi Arabistan'daki Süper Kupa rezaletinin ardından ilk paylaşımını yaptı.

Gündem

Suudi Arabistan'da son dakika iptal edilen Süper Kupa Finali sonrasında tüm ülkede Atatürk sloganları atılırken, Arap sevici Akit gazetesi, skandal...

Gündem

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Suudi Arabistan'daki Süper Kupa Finali'nin iptal olmasıyla ilgili paylaşımlara soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Spor

Suudi Arabistan'da oynanacak olan 2023 Turkcell Süper Kupa maçının ertelenmesinin ardından organizatör şirketten açıklama geldi.

Spor

Arabistan'da oynanacak Süper Kupa'nın iptal edilmesinin ardından Fenerbahçe ve Galatasaray'dan ortak açıklama yaptı.

Spor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in TFF Başkanı Büyükekşi ile toplantısından devam kararı çıktı.

Spor

Suudi Arabistan'da oynanılacak Süper Kupa maçı öncesi Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Başkanları TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin bulunduğu otelde Büyükekşi ile toplantı...

Spor

Galatasaray, Fenerbahçe ile oynayacağı Süper Kupa karşılaşmasına 100. yıl özel formasıyla çıkacağını açıkladı.

Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Süper Kupa finali öncesi Suudilerle yaşanan Atatürk pankartı krizine sosyal medya hesabından tepki gösterdi.