Tekirdağ Haberleri

Tekirdağ haberleri ve güncel Tekirdağ gelişmeleri, Tekirdağ ile ilgili tüm video, Tekirdağ fotoğrafları ve Tekirdağ haberleri Polemik Haber sitemizde


Yaşam

Tekirdağ'ın Şarköy ilesinde coğrafi işaret tescili bekleyen kınalı bamyanın hasadı başladı.

Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 14 Haziran Cuma Günü Tekirdağ'da "Buğday Mitingi" düzenleyeceklerini açıkladı.

Gündem

Tekirdağ'da 27 dairelik inşaata çürük beton satan şirketin sahibi olan AK Partili belediye başkanı Ergün Bakırhan ve 6 sanık hakkında...

Yerel

İstanbul polisi örgütlü bir şekilde tehdit ve şantajla vatandaşların taşınmazlarına el koydukları öne sürülen şüphelilere yönelik operasyon düzenledi. İstanbul ve...

Yerel

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde bir ayakkabı fabrikasında lastik hamur üretim bölümünde yangın çıktı. Yangın, bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Yerel

Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde, fabrika personelini taşıyan minibüs, lastiğinin patlaması sonucu devrildi. Kazada araçtaki 7 kişi yaralandı.

Yerel

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde 2 sağlık personelini darbettiği iddiasıyla hakkında adli soruşturma başlatılıp, açığa alınan jandarma personelinin tartıştığı sağlıkçıyı ısırdı.

Genel

Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinin kırsal Temrezli Mahallesi'nde yalnız yaşayan bedensel engelli Hasan Gümüş (83), evinde çıkan yangında hayatını kaybetti.

Sağlık

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde bir hasta yakını, babasıyla ilgilenilmediğini ileri sürerek hemşire Emrah T.'ye saldırdı.

Yerel

İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları, Edirne ve Tekirdağ'da protesto edildi. Tekirdağ'da, Filistinli çocukların ölümüne, canlandırma ile dikkat çekildi, Edirne'de ise doktorlar...

Genel

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesi Tapu Müdürlüğü'nde 'rüşvet' soruşturması kapsamında gözaltına alınan 8 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

Yerel

Tekirdağ Çerkezköy'de Şeref Çolaker adındaki asansör yetkilisi, montaj yaparken asansör boşluğuna düşerek yaşamını yitirdi.