Terörle mücadele Haberleri

terörle mücadele haberleri ve güncel terörle mücadele gelişmeleri, terörle mücadele ile ilgili tüm video, terörle mücadele fotoğrafları ve terörle mücadele haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Irak’ın kuzeyindeki Kandil, Asos, Gara, Hakurk bölgesinde ve Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde 15 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi.

Gündem

Irak’ın kuzeyindeki Hakurk ve Asos bölgesi ile Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde tespit edilen 19 PKK'lı terörist...

Gündem

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin ve Irak'ın kuzeyinde 7 PKK/YPG'li teröristin daha etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Gündem

Irak’ın kuzeyindeki Metina ve Gara bölgelerinde 14 PKK'lı terörist ile Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde 3 PKK/YPG’li terörist olmak üzere...

Gündem

Irak’ın kuzeyindeki Hakurk ve Gara bölgelerinde tespit edilen terör örgütü PKK mensubu 11 terörist, düzenlenen operasyonla etkisiz hale getirildi.

Gündem

Terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen Bozdoğan-49 operasyonunda, toprağa gömülmüş vaziyette 36 adet AK-47 Piyade tüfeği ele geçirildi.

Gündem

Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde tespit edilen bir sığınakta 2.300 adet Doçka mühimmatı ele geçirildiğini duyurdu.

Gündem

Pençe-Kilit, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerinde tespit edilen 10 PKK'lı terörist, düzenlenen operasyonlarla etkisiz hale getirildi.

Gündem

Terör örgütü PKK/YPG'nin sözde Cezire sorumlusu Ali Dinçer, Suriye'nin Kamışlı bölgesinde MİT'in nokta operasyonuyla öldürüldü.

Gündem

6 ilde terör örgütü IŞİD’e yönelik eş zamanlı olarak düzenenen Bozdoğan-46 operasyonlarında, 31 şüpheli şahsın yakalandığı açıklandı.

Gündem

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi kırsalında gerçekleştirilen Bozdoğan-44 Operasyonu'nda, 1'i turuncu 2'si gri kategoride olan toplam 4 terörist öldürüldü.

Gündem

Milli Savunma Bakanlığı, Irak ve Suriyenin kuzeyinde 17 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.