Tff Haberleri

tff haberleri ve güncel tff gelişmeleri, tff ile ilgili tüm video, tff fotoğrafları ve tff haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

Kulüpler Birliği heyetinin, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile gerçekleştirdiği toplantıda gergin anlar yaşandı. Büyükekşi toplantıyı terk etti.

Spor

TFF'nin 18 Temmuz tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan başkanlık seçimlerinde ilk aday, Servet Yardımcı oldu.

Spor

TFF'den yapılan açıklamaya göre; Ankaragücü - Gaziantep FK maçında görev alacak yabancı hakem belli oldu.

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasından itibaren yabancı VAR hakemlerinin görev yapacağını açıkladı.

Spor

Süper Lig'de mücadele eden kulüpler, TFF'nin olağanüstü seçimli genel kurula en kısa sürede gitmesi için noter onaylı imza toplamaya başladı.

Spor

Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesinin ardından tatil edilen Süper Kupa maçı, Avrupa ve dünya basınında çok büyük yankı buldu.

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi 18 Temmuz'da seçime gideceklerini açıkladı.

Spor

Trabzonspor derbisi sonrası 1 maç ceza verilen Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın cezalarına yapılan itiraz, TFF tarafından reddedildi.

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu, büyük olaralara sahne olan Trabzonspor - Fenerbahçe derbisinin cezalarını açıkladı.

Spor

TFF, son dönemde kulüplerin açıklamalarının ardından bir bildiri yayımlayarak kulüp yöneticilerine itidal çağrısında bulundu.

Spor

TFF Hukuk Müşavirliği, Trabzon-Fenerbahçe maçında yaşananlarla ilgili olarak Fenerbahçe Spor Kulübü’nün 3 futbolcusu ve 2 görevlisi, Trabzonspor Kulübü ve kulüp...

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'in 31. haftasını yönetecek hakemleri açıkladı.