Vedat Işıkhan Haberleri

Vedat Işıkhan haberleri ve güncel Vedat Işıkhan gelişmeleri, Vedat Işıkhan ile ilgili tüm video, Vedat Işıkhan fotoğrafları ve Vedat Işıkhan haberleri Polemik Haber sitemizde


Ekonomi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Temmuz'da artış yapılmayacağı dikkate alınarak ocak ayında ona göre artış yapıldı" dedi.

Ekonomi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, asgari ücrete temmuz ayında ara zam yapılmasının gündemde olmadığını açıkladı.

Ekonomi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, sosyal medya hesabından emeklilerin bayram ikramiyelerinin yatırılacağı tarihi açıkladı.

Ekonomi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 47 ilacın daha geri ödeme listesine alındığını açıkladı.

Ekonomi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilere bayram ikramiyesi ödemeleri için kesin tarih verdi.

Ekonomi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, çalışma saatlerinin düşürülmesi hakkında milyonları ilgilendiren açıklamalarda bulundu.

Ekonomi

Emekli ikramiyelerinin artırılması hakkında konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "bu adımları atmaya hazırız" ifadelerini kullandı.

Ekonomi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, çalışan emeklilere ödenecek 5 bin TL’lik ikramiyenin ne zaman hesaplara yatacağını açıkladı.

Ekonomi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücretin belirlenmesi için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, TİSK ve Türk-İş temsilcileriyle bir...

Ekonomi

Asgari ücret zamlarıyla ilgili açıklama yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "İnşallah en kısa sürede açıklamayı planlıyoruz’’ dedi.

Ekonomi

Milyonlarca çalışanın, asgari ücret zammını merakla beklerken, Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan ve AK Partili yetkililer, komisyon toplantısından önce asgari ücret...

Gündem

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücret konusunda herkesin mutabık kalabileceği bir ücret seviyesini ümit ettiklerini belirtti. Ayrıca,...