Yangın Haberleri

yangın haberleri ve güncel yangın gelişmeleri, yangın ile ilgili tüm video, yangın fotoğrafları ve yangın haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

Ankara'nın Altındağ ilçesinde boya atölyesinde başlayıp, yandaki mobilya atölyesine sıçrayan yangın, itfaiyenin 2 saat süren müdahalesi ile söndürüldü.

Yerel

Bodrum'un Yalıkavak Dirmil Mahallesi’nde bir evde çıkan yangında alevlerin arasında mahsur kalan 2 kedi, itfaiye tarafından kurtarıldı.

Yerel

Ankara'nın Sincan ilçesindeki bir fabrikada çıkan yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saat süren müdahalesiyle söndürüldü.

Yerel

Rize'de restore edilip dün Cuma namazında ibadete açılan tarihi Akmescit Camii'ne yıldırım düştü. Çıkan yangında caminin çatısı ve halıları yandı.

Yerel

Manisa'nın Muradiye Organize Sanayi Bölgesi’nde dün çıkan yangında büyük zarar gören geri dönüşüm tesisi, yetkililerce mühürlendi.

Yerel

Sakarya'nın Karasu ilçesinde devrilip, alev alan otomobilde sıkışan sürücü, TIR şoförü Orhan Parlak tarafından kurtarıldı.

Yerel

Manisa'nın Yunusemre ilçesi Muradiye Organize Sanayi Bölgesi'nde yangın çıktı. Yangın üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi.

Yerel

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde babasıyla tartıştıktan sonra evi yakıp kardeşinin ölümüne neden olan Afganistan uyruklu şahıs tutuklandı.

Yerel

Adana'daki batı gişelerinde bulunan beton bariyere çarptıktan sonra alev alan yolcu otobüsündeki 6 kişi yaralandı.

Yerel

15 Temmuz Şehitler Köprüsü girişinde motor kısmından dumanlar yükselen otomobil bir anda alev topuna döndü. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken...

Yerel

Başkent Ankara'da TIR'a arkadan hızla çarpan otomobilin sürücüsü, araçta çıkan yangında feci şekilde can verdi.

Yerel

Kahramanmaraş’ın Barbaros Mahallesi'ndeki bir evde çıkan yangında, Kazım Köse ile kızı Melike Köse hayatını kaybetti.