Yangın Haberleri

yangın haberleri ve güncel yangın gelişmeleri, yangın ile ilgili tüm video, yangın fotoğrafları ve yangın haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

Edirne'de 5 katlı bir binada yangın çıktı. Yangın sırasında binada mahsur kalan 1'i hamile 2 kişi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Yerel

Karadeniz Sahil Yolu üzeri, Samsun-Ordu yolu tünel çıkışında alev alan araç, 10 dakika sürmeden tamamen küle döndü.

Yerel

İstanbul'un Beykoz ilçesinde 2 katlı bir binanın çatısında başlayan yangın kısa sürede söndürülürken, çatı tamamen kullanılamaz hale geldi.

Yerel

Ankara’nın Çankaya ilçesinde 7 katlı binanın çatı katında çıkan yangında dumandan etkilenen 4 kişiye, sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi.

Yerel

İstanbul Ataşehir Ferhatpaşa'da bulunan bir iş yerinde çıkan yangın, 2 iş yerine daha sıçradı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk...

Yerel

Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) bir tekstil fabrikasında sabaha karşı çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin 4 saatlik çalışmasıyla kontrol altına alındı....

Gündem

İstanbul'un Üsküdar ilçesinde bulunan 4 katlı otoparkta yangın çıktı. Yangına itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor.

Yerel

İstanbul Arnavutköy'de plastik askı üretimi yapılan iş yerinde yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Yerel

Ümraniye Sanayi Sitesi'nde mobilya imalatı yapan bir iş yerinde çıkan yangında 1 işçi dumandan etkilendi.

Yerel

Ataşehir'deki bir inşaat şantiyesinde işçilerin kaldığı konteynerde yangın çıktı. Yangında 1 itfaiye eri yaralandı.

Yerel

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde bulundan ilkokulda yangın çıktı. Yangına itfaiye müdahale ederken, okul tahliye edildi.

Yerel

İzmir'in Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir parfüm fabrikasında çıkan yangında, 1 işçi öldü, 3 işçi de yaralandı.