Yangın Haberleri

yangın haberleri ve güncel yangın gelişmeleri, yangın ile ilgili tüm video, yangın fotoğrafları ve yangın haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

Maltepe'de geri dönüşüm tesisinde işçilerin kaldığı 2 katlı konteynerde yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Yerel

Afyonkarahisar'da bir apartmanın giriş katındaki dairede çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Dumandan etkilenen 10 kişi, hastaneye götürüldü.

Yerel

İstanbul Fatih'te, 8 katlı bir otelin eksi birinci katında yangın çıktı. Ölen ya da yaralananın olmadığı yangında, mahsur kalanlar itfaiye...

Yerel

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde faaliyet gösteren bir kimya fabrikasında yangın çıktı. Alevler fabrikayı sararken, Valilik konuyla ilgili açıklama yaptı.

Yerel

Kocaeli’nin Gebze ilçesindeki bir kimya fabrikasında yangın çıktı. Alevler fabrikayı sararken, bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

Yerel

İstanbul'un Maltepe ilçesinde bulunan bir iş yerinde çıkan yangında dumandan etkilenen 2 kişinin hastaneye kaldırıldığı açıklandı.

Yerel

Ula'nın Kızılyaka Mahallesi’nde 89 yaşındaki Ali Demir, yalnız yaşadığı müstakil evinde sobadan çıkan yangın nedeniyle hayatını kaybetti.

Yerel

Gaziantep Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü’nün geçici olarak kullandığı hizmet binasının teras katında yangın çıktı.

Zlider

İzmir'in tarihi çarşısı Kemeraltı'da, bir hediyelik eşya dükkanında yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sürüyor.

Yerel

Gaziantep'te bir firmada elektrik ustası olarak çalışan Mehmet Arslan, kaldığı konteynerde meydana gelen yangında, feci şekilde can verdi.

Yerel

Burdur'da sobanın devrilmesi sonucu çıkan yangında Murat Aynur (41) hayatını kaybetti, annesi Fatmana E. (76) komşuları tarafından kurtarıldı.

Yerel

Mersin'de bulunan bir narenciye paketleme tesisinde çıkan yangın sonrası, bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri, alevlere müdahale ediyor.