Yaralı Haberleri

yaralı haberleri ve güncel yaralı gelişmeleri, yaralı ile ilgili tüm video, yaralı fotoğrafları ve yaralı haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

Ayvalık- İzmir karayolunda fabrika işçilerinin taşındığı servis minibüsüyle TIR'ın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 9 kişi yaralandı.

Dünya

Rusya’nın ‘Shahed’ İHA’larıyla Harkiv’i hedef aldığı ve düzenlenen saldırıda 3'ü çocuk olmak üzere 5 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.

Yerel

İstanbul Şişli'de gece saatlerinde iki grup arasında çıkan kavgaya müdahale eden 1 polis memuru yaralandı.

Yerel

Kırıkkale'de, iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 4 kişi yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Gündem

İstanbul Valisi Davut Gül, Çağlayan Adliyesi'ndeki silahlı saldırıda yaralanan 1'i polis 3 kişiyi, kaldırıldıkları hastanede ziyaret etti.

Yerel

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, akraba aileler arasında çıkan arazi kavgasında kan döküldü. Silahların konuştuğu kavgada 3 kişi yaralandı.

Yerel

İskenderun- Arsuz kara yolunda TIR'a arkadan çarpan işçi servis minibüsündeki 1 kişi hayatını kaybederken, 7 kişi de yaralandı.

Yerel

Mersin’de TEM Otoyolu'nda lastiği patlayıp demir bariyerlere çarpan otomobildeki Kübra Öge yaşamını yitirdi, 3 kişi de yaralandı.

Yerel

İstanbul Beyoğlu'nda Okmeydanı-Eminönü seferini yapan İETT otobüsü, Tersane Caddesi girişinde virajı alamayarak alt geçit duvarına çarptı.

Yerel

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde Kuzey Marmara Otoyolu geçişinde 3 otomobilin karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Kazada 5 kişi yaralandı.

Yerel

Sivas'ın Kurtlapa köyü yakınlarında içinde 40 yolcunun bulunduğu bir otobüsün kaza yaptığı ve çok sayıda kişinin yaralandığı öğrenildi.

Yerel

Batman’ın Seyitler Mahallesi'nde yaşayan akraba ailelerin bıçaklı kavgasında 1 kişi öldü, 2 kişi ise yaralandı.