Yaralı Haberleri

yaralı haberleri ve güncel yaralı gelişmeleri, yaralı ile ilgili tüm video, yaralı fotoğrafları ve yaralı haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Muğla ili Datça ilçesi açıklarında lastik bot üzerinde 28 göçmen kurtarılırken, deniz yüzeyinde bulunana 10 göçmen daha karaya çıkarıldı.

Yerel

Ataşehir'deki bir inşaat şantiyesinde işçilerin kaldığı konteynerde yangın çıktı. Yangında 1 itfaiye eri yaralandı.

Yerel

Bingöl’ün Karlıova ilçesinde şarampole düşen ambulanstaki psikiyatri hastası ile 2 jandarma ve 3 sağlık personeli yaralandı.

Yerel

İzmir'in Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir parfüm fabrikasında çıkan yangında, 1 işçi öldü, 3 işçi de yaralandı.

Yerel

Büyükçekmece'de sürücüsünün hakimiyetinden çıkan otomobil, aynı yönde ilerleyen 2 otomobile çarptı. Kazada 10 kişi yaralandı.

Yerel

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde, cezaevi ring aracının şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, 12'si askeri personel olmak üzere 23 kişi yaralandı.

Yerel

Trabzon'da geziye çıkan arkadaş grubunun içinde bulunduğu otomobil, bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen kazada, 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Yerel

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, ara sokağa dönen motosikletli otomobile çarptı. Kaza sonrası bir vatandaş, yaralının ıslanmaması için başında şemsiyeyle bekledi.

Yerel

Adana'daki batı gişelerinde bulunan beton bariyere çarptıktan sonra alev alan yolcu otobüsündeki 6 kişi yaralandı.

Yerel

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde iş yerinin kepenklerine çarpan otomobilde bulunanlardan 2’si ağır, 3 kişi yaralandı.

Yerel

Kocaeli Derince'de duraktan yolcu alan belediye otobüsüne, arkadan gelen özel halk otobüsü çarptı. Kazada 6 yolcu yaralandı.

Dünya

İran'da, ABD operasyonuyla öldürülen General Kasım Süleymani'nin ölüm yıldönümünde, Süleymani'nin mezarı yakınında art arda iki patlama meydana geldi.