Yargıtay Haberleri

Yargıtay haberleri ve güncel Yargıtay gelişmeleri, Yargıtay ile ilgili tüm video, Yargıtay fotoğrafları ve Yargıtay haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

CHP Ankara İl Başkanlığı'nca düzenlenen Adalet Nöbeti'ne katılan CHP lideri Özel, "Yargıtay'ın darbe girişimine karşı sonuna kadar direneceğiz" dedi.

Gündem

Yargı krizi ile ilgili konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "15 Temmuz'da olduğu gibi Yargıtay'ın kararından sonra da 'gelin direnelim'...

Gündem

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Bahçeli, yine Anayasa Mahkemesi'ni hedef aldı. AYM Başkanı Arslan'ı hedef gösteren Bahçeli, "Türk devletiyle...

Gündem

Yargıtay'ın Anayasa Mahkemesi kararını uygulama kararının ardından, Can Atalay'ın avukatları, söz konusu karara itiraz edeceklerini açıkladı.

Gündem

Anayasa Mahkemesi ile Yargıtay arasındaki tartışmaya ilişkin açıklamada bulunan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 'hukuk darbesi' iddialarına da yanıt verdi.

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan ziyareti dönüşü Yargıtay ile AYM arasındaki krize ilişkin yeni açıklamalarda bulundu.

Gündem

Anayasa Mahkemesinin (AYM) TİP Hatay Milletvekili Can Atalay hakkında verdiği "hak ihlali" ve tahliye kararına uyulmaması ve AYM üyeleri hakkında...

Gündem

CHP İstanbul İl Başkanlığı, Yargıtay 3. Ceza Dairesi’nin AYM üyeleri hakkında suç duyurusunda bulunmasına karşı Yargıtay üyelerine Anayasa kitapçığı gönderdi.

Gündem

"AYM'yi kapatacağız" diyen MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter’in, AYM üyeleri hakkında suç duyurusunda bulunan Yargıtay üyesinin kızının nikah...

Gündem

Yargıtay’ın AYM üyeleri hakkında suç duyurusunda bulunmasına ilişkin konuşan Bakan Tunç, "Yüksek mahkemeler arasında astlık üstlük ilişkisi yok" dedi.

Gündem

Anayasa Mahkemesi üyelerine suç duyurusunda bulunduktan sonra yoğun tepkilerin hedefi haline gelen Yargıtay'dan açıklama geldi.

Gündem

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin, bir anayasal devlet krizine sürüklenmesine asla izin vermeyeceğiz" dedi.