Yeniden Refah Partisi Haberleri

Yeniden Refah Partisi haberleri ve güncel Yeniden Refah Partisi gelişmeleri, Yeniden Refah Partisi ile ilgili tüm video, Yeniden Refah Partisi fotoğrafları ve Yeniden Refah Partisi haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

MetroPOLL Araştırma şirketinin yaptığı bir anketin sonuçlarına göre, AK Parti'nin oyları düşerken, Yeniden Refah ve DEM Parti'nin oyları yükselişe geçti.

Gündem

Yeniden Refah Partisi'nin Siverek Belediye Başkan Adayı olan Hasan İzol'un merkez seçim bürosunun açılışı, büyük bir siyasi mitinge dönüştü.

Gündem

Yeniden Refah Partisi Osmaniye İl Başkanı Adem Cingöz, belediye başkan aday listesini geç teslim ettiği için görevden alındı.

Gündem

Yeniden Refah Partisi'nden istifa eden ve AK Parti'ye geçeceği öne sürülen Suat Pamukçu'ya, Genel Başkan Yardımcısı Doğan Bekin'den sert tepki...

Gündem

AK Parti'den istifa eden Şanlıurfa'da Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, Yeniden Refah Partisi'nin Akçakale Belediye Başkan adayı oldu.

Gündem

Üç büyükşehirde AK Parti'ye 'rest çeken' Yeniden Refah Partisi, İstanbul, Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Adaylarını ilan etti.

Gündem

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Yeniden Refah Partisi ile yapılan görüşmeleri ve kendilerine yöneltilen seçim teklifini açıkladı.

Gündem

"Ekrem İmamoğlu Yeniden Refah’a arkadan aday çıkarması için ödeme yaptı, bir şekilde fonladı" iddialarına, Yeniden Refah'tan çok sert tepki geldi.

Gündem

Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, partisinin genel merkezinde yaptığı açıklamada, yerel seçimlere yönelik ittifak kararını duyurdu.

Gündem

AK Partili Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Nihat Çiftçi ile Akyurt'un AK Partili belediye başkanı Gültekin Ayantaş, Yeniden Refah Partisi'nden...

Gündem

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın yarın yani 2 Şubat Cuma günü açıklayacağı duyurulan yerel seçim kararı açıklaması iptal...

Gündem

Yeniden Refah Partisi’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, 2003-2008 yılları arasında Eskişehir valiliği yapan Kadir Çalışıcı oldu.