Zafer partisi Haberleri

zafer partisi haberleri ve güncel zafer partisi gelişmeleri, zafer partisi ile ilgili tüm video, zafer partisi fotoğrafları ve zafer partisi haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Zafer Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olan Azmi Karamahmutoğlu partisinde yeni bir görev üstlendi.

Gündem

Zafer Partisi Ankara İl Başkanı Bilal Katar'ın istifasının ardından parti lideri Ümit Özdağ'dan açıklama geldi.

Gündem

Zafer Partisi Antakya Belediye Başkanı Adayı Cemil Akkoçak, CHP Antakya Belediye Başkanı Adayı Hüseyin Aksoy lehine seçimden çekildi.

Gündem

Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ, Kartal'da partilerine ait seçim çadırının yakıldığını, Etimesgut'ta ise bir partilinin bıçaklandığını duyurdu.

Gündem

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, “Sinan Oğan iktidardan para aldı mı?” sorusuna yanıt vererek “Evet almıştır” ifadesini kullandı.

Gündem

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, "Ben Burcu Hanım'a Zafer Partisi'nin kapılarının sonuna kadar açık olduğunu ifade ediyorum." dedi.

Gündem

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, kendisine yöneltilen 'Sinan Oğan' sorusuna, "Ben Sinan Oğan'ın muhasebecisi değilim" şeklinde yanıt verdi.

Gündem

Zafer Partisi Uşak İl Başkanı Hakan Savaş vinçlere astığı pankartla Uşak Belediyesi’nin sattığı tüm gayrimenkul ve arazilerin listesini yayınladı.

Gündem

Zafer Partisi lideri Özdağ, Suriye'den gelen 30 bin kişilik din grubunun "PKK karşıtı" olarak Gaziantep'e yerleştirildiklerini öne sürdü.

Gündem

Adana'da basın toplantısı düzenleyen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, terörle mücadele konusunda çok sert mesajlar verdi.

Gündem

Zafer Partisi'nin 31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde İBB Başkan Adayı, Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Azmi Karamahmutoğlu oldu.

Gündem

Zafer Partisi’nin İBB adayı Alparslan Türkeş'in atamasını yaptığı son Ülkü Ocakları Genel Başkanı olan Azmi Karamahmutoğlu oldu.