Trabzonspor'un eski futbolcularından olan Hami Mandıralı, Kocaeli'nde katıldığı bir organizasyonda Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler hakkında açıklamalarda bulundu. Mandıralı yaptığı açıklamada şuan Türkiye'nin en yenetekli futbolcusunun Arda güler olduğunu belirtirken, Bu yetenek daha da büyüyecek. Türk futbolu ondan çok şey kazanacak" dedi.

'OYNAYARAK DAHA GÜÇLÜ OLACAK'

Genç futbolcuyu izlerken keyif aldığını belirten eski milli yıldız, kendi jenerasyonunda daha yetenkli oyuncular olduğunu savunurken, "Şu an benim için en büyük oyuncu olacak aday Arda Güler. Müthiş oyuncu. Onu izlerken keyif alıyorum" diyen Mandıralı, "İnşallah böyle devam eder. Yüreği ve kalbi değişmez. Bu yeteneklerinin üstüne koyarak gider. Oynayarak daha güçlü olacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

'BU YOLDA DEVAM ET VE ÇOK ÇALIŞ'

Genç yeteneğin daha fazla süre alması gerektiğini söyleyen Mandıralı, süre almadığı takdirde güçlenemeceğini aktardı. Fenerbahçe'nin Seville ile karşılaştığı ve 1-0 yendiği maçtaki performansından söz ederek şu açıklamalarda bulundu:

"Bakıyorsun yaptığı şeylere, bunlar yapacaklarının garantisi. Ben çok keyif aldım Arda'dan. Bana göre şu an Türkiye'nin en yetenekli oyuncusu Arda Güler. Annesinden, babasından Allah razı olsun böyle evlat yetiştirdikleri için. Bu yetenek daha da büyüyecek. Türk futbolu ondan çok şey kazanacak. Belki de Avrupa'da oynayacak. Çok büyük takımlarda oynayacak ender yeteneklerden biri. Onu öpüyorum. Arda bu yolda devam et ve çok çalış. Aslan kardeşim."