Kasım 2023'ten bu yana 'Kara para aklama' ve 'Suç örgütüne üye olma' suçlaması nedeniyle cezaevinde bulunan Bahar Candan, dün kendisini yaraladığı gerekçesiyle hastaneye kaldırılmıştı. Candan, tedavisinin ardından yeniden cezaevine gönderildi.

Bir moda yarışmasıyla ünlenen Nihal Candan ve Bahar Candan kardeşler gündemden düşmüyor. Geçen günlerde yakalandığı anoreksiya nedeniyle 37 kiloya düşen Nihal Candan tahliye edilmişti.

TEKRAR CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

16 Kasım 2023 tarihinde 'Kara para aklama' ve 'Suç örgütüne üye olma' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilen Bahar Candan ise kendisini yaraladı. Dün kendisini yaralayarak hastaneye kaldırılan Bahar Candan, Silivri Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Hastanede tedavisi tamamlanan Bahar Candan tekrar cezaevine götürüldü.

Nihal Candan 001

41 MİLYON LİRALIK DOLANDIRICILIK YAPMIŞLARDI

Candan kardeşlerin de içerisinde yer aldığı şebekenin, sözde kamu kurumlarından aldıkları araçları yüzde 25 indirimli şekilde satma vaadiyle mağdurları 41 milyon 526 bin lira dolandırdığı saptandı.

DEM Partili belediyelerden, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a belediye borçları yanıtı: Kayyumların borcunu ödüyoruz DEM Partili belediyelerden, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a belediye borçları yanıtı: Kayyumların borcunu ödüyoruz

Bahar Candan'ın 'Suç örgütüne üye olma ve örgüt faaliyeti kapsamında kişinin kendisini kamu görevlisi veya banka, sigorta ya da kredi kurumlarının çalışanı olarak tanıtması veya bu kurum ve kuruluşlarla ilişkili olduğunu söylemesi suretiyle dolandırıcılık' suçundan 2 kez olmak üzere 14 yıldan 44 yıla kadar cezalandırılmasını istendi. Serbest bırakılan Nihal Candan'ın (Gülnihal Çiçek) ise aynı suçlama kapsamında 8 yıldan 24 yıla kadar hapsi istendi.

Anoreksiya olduğu için 37 kiloya düşen Nihal Candan tahliye edilmişti.