AK Parti listelerinden aday gösterilerek Meclis’e giren HÜDA PAR’ın Gençlik Kolları Başkanı Hamdullah Er’den skandal bir açıklama geldi.

Kızılcık Şerbeti dizisindeki Atatürk portresi sahnesi sosyal medyada gündem olmuştu. Dizide, Atatürk portresi bir çalışan tarafından "aksesuar" olarak nitelendirildi.

Dizideki kadın oyuncu ise “O hep burada olacak, alışsanız iyi olur..." yanıtını vermiş ve gündemi sallamıştı.

DEM Partili belediyelerden, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a belediye borçları yanıtı: Kayyumların borcunu ödüyoruz DEM Partili belediyelerden, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a belediye borçları yanıtı: Kayyumların borcunu ödüyoruz

HÜDA PAR’DAN REZİLCE AÇIKLAMA

Hizbullah terör örgütü ile bağlantısı olduğu iddia edilen ve AKP’nin Meclis’e soktuğu HÜDA PAR’ın Gençlik Kolları Başkanı Hamdullah Er dizi sahnesini paylaşarak tepki çeken bir açıklama yaptı.

Atatürk’ü sevmediklerini belirten Er “1 dakika 10 saniyede Türkiye tarihini özetlemişler. Dindar profili temsil eden karakterin ağız dolusu diyemediğini biz söyleyelim: Evet, sevmiyoruz. Sevmek zorunda mıyız? Siz de buna alışsanız iyi olur. Despotizminizden ve faşizanlığınızdan bıktık.” İfadelerini kullandı.

Sosyal medyada tepkiler ardı ardına geldi.

Aaaa

KIZILCIK ŞERBETİ’NDE ATATÜRK PORTRESİ

Show TV’de ekranlara gelen Kızılcık Şerbeti dizisinde Atatürk sahnesi olay oldu.

Yeni işe başladığı ofisini düzenleyen Kıvılcım karakterinin Atatürk portresi koyması bir şirket çalışanı tarafından "aksesuar" olarak nitelendirildi.

Ekran Goruntusu 2024 05 11 102550

Gnchrw5Wgaa51D2