İki hırsız, kazayla polisi aradıklarından habersiz bir şekilde enselendiler.

Başmüfettiş John Owen, "Sanırım dünyanın en şanssız hırsızlarını tutukladık" dedi. Guardian'a göre, Staffordshire polisi şüphelilerin biri 49, diğeri 42 yaşında olmak üzere iki adam olduğunu doğruladı. 

Telefonundan polise haber verenin kim olduğu henüz belli değil. Şu anki haliyle, şanssız ikili şu anda gözaltında ve henüz bir işlemin yapılıp yapılmadığı bilinmiyor.

TALİHSİZ HIRSIZ VAKALARI GÜLDÜRÜYOR

Hırsızların yaşadığı bu talihsizlik ilk değil. Bir de 25 yaşındaki Callum Tumilty vakası var. 

İngiltere’de okulundan birkaç tane dizüstü bilgisayar çaldıktan sonra, telefonunu yanlışlıkla olay yerinde bıraktı. Annesi oğluyla sohbet etmek için aradıktan sonra yakalandı. 

Geçen yıl Kaliforniya’da bir hırsız soymaya çalıştığı bir tütün dükkanının tavanından düştü. Bu alarmı tetikledi ve alarm çaldı, ardından ise talihsiz hırsız tutuklandı. 40 yaşındaki hırsız, düştüğü yerden kaçmaya çalıştı ancak başarısız oldu.

Her geçen günün tamamen beklenmedik olaylara yol açtığı, giderek daha kafa karıştıran bir dünyada görünüşe göre böyle şeyler garip bir şekilde sık sık oluyor ve bir sonraki adımda ne tür bir soytarılık olacağına dair hiçbir bilgi yok.