31 Mart Yerel Seçimleri öncesi İYİ Parti'de sandık krizi ortaya çıktı. İYİ Parti Küçükçekmece'de istifa eden İlçe Yönetimi ve Mahalle Teşkilatları üyelerine sandık görevi yazıldığı öğrenildi.

Eski teşkilat mensuplarına sürekli mesaj atan ve kendilerine ulaşamayan istifa eden üyeler, bu duruma tepki gösterdi. Geçmiş dönem İlçe Başkanı Fatma Çolak'ı arayarak tepkilerini ileten eski üyeler, "Ben istifa ettim, sandık görevi istemiyorum. Üstelik bu durumla prim yapılıyor" şeklinde konuştular.

Fatma Çolak, yaptığı açıklamada, "Zamanımızda İlçe Seçim İşleri Başkanlığı, isteyen üyelerimize sandık görevi vermişti. Sonrasında tüm üyelerimizle birlikte istifa ettik ve bunu herkese duyurduk. Ancak, istifa edenler şimdi neden sandık görevlisi yazıldıklarını sorguluyorlar. İl ve ilçe yöneticileriyle görüştüğümüzde, bu durumun yanlış olduğunu anladık. Yeni yönetim bile bu konuda bilgi sahibi değil" şeklinde konuştu.

Eski İlçe Yönetimi ve Mahalle Teşkilatları üyeleri, görevlendirme yapılmadan önce istifa etmelerine rağmen neden sandık görevlisi yazıldıklarını sorguluyorlar. Bu durum, İYİ Parti'nin sandıklarının boş kalabileceği anlamına geliyor.

Qqq1

Eğitim sendikalarından yeni müfredat tepkisi: 'Dini ve milli' müfredat Eğitim sendikalarından yeni müfredat tepkisi: 'Dini ve milli' müfredat

Qqq2

Qqq3

Qqq4