TBMM Genel Kurulu'nda konuşan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Nuhoğlu, "Öğretmenlerimiz zor bir dönemden geçmektedir. Öğretmenin mutlu olmadığı bir eğitim sisteminin başarılı olması mümkün değildir. Öğretmenlerimizin bir gün değil her gün hissedecekleri gururu ve mutluluğu cumhuriyetimizin 100. yılında büyük bir coşkuyla kutlayacağımıza olan inancımız tamdır" ifadelerini kullandı.

'CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINDA COŞKUYLA KUTLAYACAĞIZ'

Nuhoğlu'nun ilgili açıklaması şu şekilde:

"Öğretmenlerimiz, istiklalimizin geleceğimizin mimarlarıdır. Görevleri milli ve manevi değerlerine sahip çıkan fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür meslek sahibi gerçek birer Türk vatandaşı yetiştirmek olan öğretmenlerimiz zor bir dönemden geçmektedir. Öğretmenin mutlu olmadığı bir eğitim sisteminin başarılı olması mümkün değildir. Öğretmenlerimizin bir gün değil her gün hissedecekleri gururu ve mutluluğu cumhuriyetimizin 100. yılında büyük bir coşkuyla kutlayacağımıza olan inancımız tamdır. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ile ebediyete intikal eden ve şehit edilen bütün öğretmenlerimizi rahmetle minnetle anıyor, hayatta olanlara esenlikler diliyorum. Öğretmenler günü kutlu olsun."

Polemik Haber/Dilan Kaya