Türkiye gözünü 28 Mayıs tarihindeki Cumhurbaşkanlığı Seçimleri İkinci Tur Oylaması’na çevirmişken muhalefet Türkiye’nin sorunlarına yönelik çözüm önerileri de peş peşe açıklıyor. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, vatandaşların cep telefonlarına biriken kredi kartı borçları hakkında bir kısa mesaj gönderdi.

KILIÖDAROĞLU'NDAN 'KISA MESAJ'

Kısa mesajda, "Erdoğan’ın sebep olduğu ekonomik buhran yüzünden birikmiş kredi kartı borçlarınızı, devletimizin hazinesi, bankalardan devralacak" ifadeleri yer aldı.

'BORÇLARDAN KURTULMA VE BORÇ BATAĞINA SAPLANMA REFERANDUMU'

Kemal Kılıçdaroğlu’nun gönderdiği kısa mesajda şu ifadeler yer aldı:

“Sevgili vatandaşım, borç harç evini güçlendirmeye çalıştığını biliyorum. İktidara gelir gelmez, bireysel kredi kartı borçlarınız için kesin çözüm üreteceğim. Erdoğan’ın sebep olduğu ekonomik buhran yüzünden birikmiş kredi kartı borçlarınızı, devletimizin hazinesi, bankalardan devralacak.

Kredi kartı borcunuzun faizi tamamen silinecek ve anapara 36 ay taksitlendirilecek. Böylece yüz binlerce vatandaşımız, bu yükün altında ezilmekten kurtulacak, rahat bir nefes alacak, borç batağı yüzünden yuvalar yıkılmayacak.

Unutmayın, 28 Mayıs seçimi, bu ağır borçlardan kurtulma veya ülkece borç batağına saplanma referandumudur!

Vatanını seven sandığa gelsin.”