Bu sefer hırsızın da suçu var diyebileceğiz...

Sevgili Polemik Haber okurları, bundan böyle polemikhaber.com'da sizlerle hasbihal etmeye başlıyorum. Bu hasbihal sırasında bazı çizgilerimiz olacak elbet. Mesela ne pahasına olursa olsun; hiçbir zaman pes edenlerden, yılanlardan, kalemini satanlardan, uyutulanlardan ve susmaya mahkum edilenlerden olmayacağız.. Bir an olsun kırılmayacak cesaretimiz, doğruyu söyleme yolunda. Her şeye rağmen gazetecilik yapacağız anlayacağınız.

Çünkü kadınını koruyamayan, çocuğunu “bir kereden bir şey olmaz” diyen zihniyete teslim eden, denizini öldüren, ciğerlerini yakan, basını susturulan, bizden değilsen hiç kimse değilsin zihniyeti ile kutuplaştırılan, cebinden kuruş kuruş parası (ç)alınan, ülkenin geleceğinin 5 yandaşa teslim edildiği, eğitimin sistemsizleştirildiği, basının sansürlendiği, eleştirinin cezalandırıldığı, başörtüsünün siyasi figür haline getirildiği bir dönemde susmak acizlerin ve ahmakların işidir.

Gelelim meselelere...

Yahu, kardeşim siz de her şeyi AK Parti’den biliyorsunuz... Hep Erdoğan ( yüce lider) düşmanlığından bunlar. Kadını Erdoğan mı öldürdü, ekonomiyi Erdoğan mı çökertti, çocuğu Erdoğan mı istismar etti, ormanı Erdoğan mı yaktı ?

Dur kardeş dur, geleceğiz o meselelere de...

Kadınlarımızı Erdoğan öldürmedi elbet ama kadınlarımızı koruyabilecek belki de tek sözleşme olan İstanbul Sözleşmesi’nden bir gecede, sırf Sayın Erdoğan istedi diye, çıkıldı. Mesele kadın mıydı yoksa yine kadının adı ve bedeni üzerinden 'Siyasal İslam' peşinde koşmak mıydı orası aşikar. Eşcinsel bireyleri dejenere etme politikasıydı elbette. Ellerine geçen her fırsatta kendileri gibi düşünmeyenleri ötekileştirmiyorlar mı zaten? 

Mesela Kılıçdaroğlu'nun tarihi başarısızlık olarak niteleyebileceğimiz, iktidarın akşam yemeklerine meze olan, ağzında sakız niyetine dolaştırdığı Başörtüsü meselesi sizce başörtüsü meselesi midir? Aile kurumunu korumak kisvesi altında yine onlar gibi olmayanları toplumun dışına itme çabası değil midir?

Mazruf başka, zarf başka anlayacağınız...

Ekonomiyi Erdoğan bu hale getirdi diyorlar mesela. Anlam veremiyorum. Erdoğan'dan niye hesap soruyorsunuz? Diploması olan bir ton bakan atamadı mı oraya, onlara sorun!

Ormanları da Erdoğan yakmadı elbet... Ama itibardan tasarruf edilmez diye tam 13 uçağı kendi makamına tahsis eden, vatandaşın cebinden milyarlarca lira harcayarak ülkede saray yapılacak yer bırakmayan Erdoğan, kıymetli eşine 50 bin dolarlık çanta alan, Somali’ye 30 milyon, Libyaya 5 milyon hibe eden Erdoğan, ülkesinin geleceğini, nefesini, ormanlarını korumak için 3 yangın söndürme uçağını 4 milyona tamir ettiremedi mesela. 

Çocuklarımızı Erdoğan istismar etmedi elbet ama “bir kereden bir şey olmaz” diyen örümcek zihinli bakanları Eroğan atadı. Çocuğun rızası vardı diyen adam bugün Adalet Bakanlığı koltuğunu işgal ediyor. Erdoğan istismar etmedi  çocukları ama 22 yıllık iktidarları boyunca milyonlar aktararak sapkın  tarikatları beslediler. 

Darbe oldu mesela... Yav kardeşim darbe ile ne alakası var Erdoğan'ın?

Darbeyi de Sayın Erdoğan yapmadı elbet ama; bu darbeyi yapan alçakların kendi dönemlerinde güç kazandığını Erdoğan söylemişti, mesela “bitsin artık bu sıla hasreti ne olur dön” diye meydan meydan gezmişlerdi. Bankasya’nın önünden geçeni “hop birader nereye!” diyip içeri aldılar ama Hocaefendimiz diye diye methiyeler düzenlere dokunamadılar.

“Bu organizasyonda emeği geçen hocaefendiyi özlem ve sevgiyle anıyor, teşekkür ediyoruz” diyen adamı parti içinde yükseltmedikleri yer kalmadı. Hocaefendimiz çok yüce bir adam diyeni de İBB’de grup başkanı yaptılar. 

Ne olduğu çözülemeyen (aslında ne olduğu belli ama), fetoşa düzmediği methiye kalmayan, Fetullah Gülen hareketi bir ekoldür diyen, gazeteciliğin yüz karası Nagehan Alçı’yı kanal kanal programlara çıkarttılar. Gerçi şimdilerde bu zat kendisini muhalif kesime 'Alçılamaya' çalışıyor ama YEMEZLER!

 “Araştırmazsanız namertsiniz” diyen Akşener’e FETÖCÜ dediler ama “Fetönün siyasi ayağı araştırılsın” önergesini sözde milliyetçi, özde Erdoğan sevdalısı, AKP aşığı küçük ortaklarıyla el ele reddettiler.

Ama her şeye rağmen en acısı ne biliyor musunuz? Artık “BİZ” diye bir şey bırakmadılar. Bölüştürdüler bizi. Sen olduk, ben olduk...

“BEN” olanlardansanız problem yok... Çünkü ekonomi şaha kalktı, kuru ekmek buluyorsanız aç değilsiniz. O kadar çok zenginiz ki diğer ülkelere bile hibe yardımı yapabiliyorsunuz.

“BEN” olanlardansanız eğer problem yok . “Çalıyor  ama çalışıyor da” sonuçta... Zaten   Olaf Scholz, Biden, Macron oturmuş Türkiye ekonomisini nasıl çökertiriz diye düşünüyorlar...

Ama “SEN” olanlardansanız eğer, eyvah yuttuk hapı.  Çünkü sen FETÖCÜ sün , sen vatan hainisin...  Sırf “SEN” olduğun için, kendin olduğun için... Hiçbir dayatmaya boyun eğmediğin için, sadece sorguladığın için. ..

Şimdi soruyorum... Kimsin SEN? Kendin olan sen mi, yoksa kendini bulamayan, kendi fikrini söyleyemeyen, sorgulayamayan ,  “sen olmayan SEN” mi?

KİMSİN SEN?