Sezon başında yepyeni bir kadro ve neredeyse hiç bir futbol yorumcusu tarafından şans tanınmayan bir Beşiktaş.

Transfer sürecinde böylesi transferlermi olur denilen ve altyapıdan gelen futbolcularla beraber zayıf bir takım kadrosuna sahip diye eleştirilen bir Beşiktaş.

Rakipleri milyonlarca dolar harcayıp özel uçaklarla yıldızlar indirirken, motorsiklet arkasında son anda imzaya yetiştirilen oyunculara sahip bir Beşiktaş.

Forvet yok,stoper yok,kanat yok,kaleci yok kısacası hiç bir şey yok denilen,üstelik as 11 oyuncusundan çok fazlası gitmiş olan bir Beşiktaş.

Sezon başlarında corona illeti ile uğraşan,sakatlıkları can sıkan ve gelen transferlerin hiç biri kendi takımlarında 11 yüzü görmemiş dalga geçilen bir Beşiktaş.

Önceki yönetimin anlamsız,yüksek rakamlarla yapmış olduğu ve hala ödenmesi zorunlu kontratlar,Hacizler, ekonomik krizler ve bu yüzden mecburen Bırakmam seni kampanyası başlatan bir Beşiktaş.

Bütün bunlara rağmen sezon içerisinde net penaltıları verilmeyen Bu sezon rakipleri uzun süre dinlendirilirken,neredeyse 3 günde bir maç yapan bir Beşiktaş.

Sezon finaline daha aylar varken, takımın en önemli oyuncaları Cenk tosun Sezonu Kapatmış, Oğuzhan Özyakup Sezonu Kapatmış,Aboubakar sezonu kapatmış,Montero sezonu kapatmış,Hasic sezonu kapatmış durumunda bir Beşiktaş.

Ve bütün bu olumsuzluklara rağmen, takımın en altyapısından gelen oynadığı futboluyla Türkiye’nin gelmiş geçmiş sayılı yıldızlarından olan, siyah beyaz forma ile defalarca Şampiyonluk yaşamış ve yetmemiş gibi 48 yaşında tutkuyla bağlı olduğu takımını Şampiyon yapan ve buda yetmemiş gibi üstüne birde Ziraat Türkiye Kupası'nı kazandıran, Türkiye’de oynadığı kulübün altyapısandan gelerek bu başarıya ulaşan tek hoca olan Sergen Yalçın’nın sahada 11 kişiysek eksik değiliz! dediği bir Beşiktaş.

Kadın futbol takımının Şampiyon olduğu bir Beşiktaş. Çok genç oyunculara sahip Basketbol takımının gösterdiği olağanüstü başarısı ile bir Beşiktaş.

Kısacası Şerefiyle, Hakkıyla büyük ve inanılmaz başarılara imza atarak bir sezonu geride bırakan Şampiyon bir Beşiktaş.

Bütün olanaksızlara rağmen Beşiktaş’a yakışır duruşu ile sadece Camianın başkanlığını değil abilikte yapan sayın Ahmet Nur Çebi’ye transferlerde çok zaman ve çaba sarf eden abim Erdal Torunoğulları’na bütün Beşiktaş Yönetim Kuruluna ve çok duyulmayan ama fazlaca emekleri olan kulüp çalışanlarına...

Sergen Yalçın hocamız öncülüğünde bütün teknik ekibe,sağlık ekibine,Ümraniye tesis çalışanlarına...

Beşiktaş forması ile emeğin, gücün, ve alınterinin son damlasına kadar karşılığı olan Futbolcularımıza...

Ve her zaman heryerde erişilmez, yarışılmaz büyük Beşiktaş taraftarına ...

Sonsuz Teşekkürler olsun...

Bu zorlu pandemi günlerinde bize bu duyguyu bu mutluluğu yaşattığınız için.

Beşiktaş’ın bu sezon aldığı şampiyonluk belkide son 30 yılın en önemli ve anlamlı şampiyonluğudur.

Bizim için varlığın her zaman en değerli ödüldür BEŞİKTAŞ...

sevgilerimle
Aykut Torunoğulları
[email protected]