Gelecek Partisi Yönetim Kurulu üyesi Nihal Olçok, gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. FETÖ hakkında açıklamalarda bulunan Olçok, "FETÖ temizlenmedi, herkesin çok dikkat etmesi gerekiyor. FETÖ, daha da derinleşti. Daha da derinleşerek güçlendi" şeklinde konuştu.

'FETÖ'NÜN TEMİZLENDİĞİNİ DÜŞÜNMÜYORUM'

Halk TV'de İsmail Küçükkaya’nın sunduğu programda konuşan Olçok, "Türkiye'de belli başlı kurumların FETÖ'den temizlendiğini düşünmüyorum. İktidar değiştiğinde de kolay olacak bir şey değil. İktidar olmakla muktedir olmak aynı şey değil. Bunu içselleştirmemiz lazım” dedi.

'DARBE GİRİŞİMİ HAKKINDA ATILMASI GEREKEN ADIMLAR VAR'

14 Mayıs seçimlerinin ardından Kılıçdaroğlu ile görüşmek istediğini belirten Olçok, 2016 yılında gerçekleşen FETÖ darbe girişimi ile alakalı atılması gereken adımları ve çözüm önerilerini sunacağını söyledi.

'SAĞLIK SORUNU OLMASINA RAĞMEN ASKERE ALINDI'

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlu Fatih Furkan Yazıcıoğlu ile görüşmesine dair açıklamalarda bulunan Olçok, Yazıcıoğlu hakkında, "Furkan Bey’le ilgili çok minik bir detay vermek isterim. Babası Sayın Muhsin Yazıcıoğlu öldükten sonra Furkan, sağlık sorunu olmasına rağmen askere alınmıştır, bedelliye. Sağlık sorununu buradan deklare etmek istemem. Sonra size bilahare söylerim isterseniz, ona rağmen bedelliye alınmıştır.” dedi.