CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel,  CHP İl Bilişim Sorumluları Çalıştayı'nda konuştu.

CHP'li Adıgüzel, "Devletin baskısını, bütün imkanlarını kullanan iktidarı bilimin ve teknolojinin yardımıyla geride bırakacağız. İstiyoruz ki ilk seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi iktidar olabilecek çalışmayı bu kamplarda çıkan sonuçlarla hayata geçirsin. Seçim güvenliği ile ilgili kimsenin aklında bir gram tereddüt kalmasın" dedi.

'TEKNOLOJİNİN YARDIMIYLA GERİDE BIRAKACAĞIZ'

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, kamp sonrası ANKA Haber Ajansı'na yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

İnanıyoruz ki bilimin ışığında yürüdüğümüz bu yolda devletin baskısını, bütün imkanlarını kullanan iktidarı bilimin ve teknolojinin yardımıyla geride bırakacağız. Devlet baskılarına karşı başarılı olma fırsatını yakalayacağız. Kamuoyunda sorulan birçok soru var. Arkadaşlarımız seçmen listelerindeki yabancılar ve diğer konularda bilgi alarak bölgelerinde nasıl analizler yapacaklarını öğreniyor. Çalışmalarımız yoğun bir şekilde sürüyor. Bir tecrübe paylaşımı da var. İzmir İl Başkanlığı ve İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde güzel bir çalışma kampı geçirdik. Katkısı olan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

'MİLLET İTTİFAKI İKTİDAR OLACAK'

İstiyoruz ki ilk seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi iktidar olabilecek çalışmayı bu kamplarda çıkan sonuçlarla hayata geçirsin. Seçim güvenliği ile ilgili kimsenin aklında bir gram tereddüt kalmasın. Seçim öncesi çalışmaların, sokak örgütlenmesi çalışmamızın, ev ziyaretlerimizin doğru ilerleyebilmesi, aile destekleri sigortası gibi projelerimizin de doğru anlatılması için bilişim sorumlularımıza, illerden gelen arkadaşlarımıza çeşitli öneriler sunduk. Uygulamalarını kolaylaştıracakları, insan kaynakları ve maddi kaynakları en verimli şekille kullanacakları bir ortamı sağladık. Bu kamp aslında bizim için il bilişim sorumlularının seçime kadar sürecek 6-8 aylık çalışma sürecinin başlangıcı oldu. Bu çalışmalar sonucunda biliyoruz ki Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye'de birinci parti olacak. Millet İttifakı da iktidar olacak.(ANKA)