Süper Lig'in 21. haftasında sahasında Ümraniyespor'u iki kez geriye düştüğü karşılaşmada Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin sahneye çıkmasıyla 3-2 kazanarak ligde üst üste 11. kez kazandı.

İç transferde büyük umutlarla gelmesine rağmen bir türlü faydalınamayan Haris Seferovic ve geçen sene bedelsiz olarak kadroya katılan Hollandalı Patric Van Aanholt ile yollar ayrıldı.

Kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına hız veren sarı kırmızılı ekip Sassuolo'dan Kaan Ayhan'ı renklerine bağlayarak yerli denkleminde elini rahatlattı. 

Seferovic ve Van Aanholt'la yolları ayırmasının ardından yabancı kontajyanında yer açan Galatasaray, Avrupa'da kalburüstü liglerde transfer döneminin sona ermesiyle fırsat transferlerine yöneldi.

YILDIZ İSİMLERLE GÖRÜŞÜLÜYOR

Yıldız oyuncusu Mertens'e alternatif arayan Galatasaray'da Roma'da teknik direktör Jose Mourinho ile sorun yaşayan ve ayrılmak isteyen Nicolo Zaniolo'nun menajerler aracılığıyla sarı-kırmızılı takıma önerildi.

Öte yandan kanat bölgesini de güçlendirmek adına Chelsea'nin yıldız oyuncusu Christian Pulusic ile görüşme halinde.

ABD'li yıldız Chelsea'nin Ocak ayındaki rekor kıran bonservis ücretleriyle yaptığı Joao Felix, Mykhaylo Mudryk, Noni Madueke ve son olarak Enzo Fernandez transferlerinin ardından gözden düştü ve kısa süreli ayrılık ihtimali doğdu.

MENAJERİ OLAY YERİNDE

Pulisic'in menajeri geçtiğimiz günlerde Nef Stadtumu'nda Galatasaray'ın maçını izlemişti.

POLEMİK HABER/ EFE ÇOKİŞLER