Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen Galatasaray'ın Süper Lig'in 36. haftasında Deplasmanda Karagümrük'ü 3-2 yendiği karşılaşmayı değerlendirdi. Şampiyonluk yarışına da değinen Dilmen, Sarı-Kırmızılı takımın büyük ölçüde kazandığını söyledi.

Süper Lig'in 36. hafta maçları dün oynandı. Deplasmanda Fatih Karagümrük ile karşılaşan Galatasaray, maçı 3-2 kazandı.

Conor McGregor'dan Khabib Nurmagomedov'a şok mesaj: Evini aldıktan sonra... Conor McGregor'dan Khabib Nurmagomedov'a şok mesaj: Evini aldıktan sonra...

Kritik mücadelenin ardından Rıdvan Dilmen, dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Şampiyonluk yarışına değinen Dilmen, Sarı-Kırmızılı takımın büyük ölçüde yarışı kazandığını iler sürdü.

MAÇ BERABERE BİTSEYDİ DE ŞAMPİYONDU

Sarı-Kırmızılı ekibi öve öve bitiremeyen Dilmen, "Maç içerisinde fark 3 puana iniyor. Sona 1 puan alıyorsunuz, 4'e iniyor. 6'ya çıkarıyorsunuz, tekrar 4'e iniyor. Sizin mental olarak bu maçı oynamanız çok kolay değil. Futbolun doğrularını konuşmak zorundayım. Galatasaray'ın maçı berabere de bitse yüzde 99 yine şampiyondu." dedi.

"ŞAMPİYONLUK İÇİN GALATASARAY'A 1 PUAN YETİYOR"

Bu karşılaşmayı Galatasaray'ın oynadığı en tedirgin maç olarak değerlendiren Rıdvan Dilmen, "İçeride velev ki kaybetti Fenerbahçe’ye. Kaldı 3 fark. Galatasaray'a 1 puan yetiyor. Konya'ya da 1 puan yetiyor. Ne yapacaksın? Sabaha kadar 0-0 biter maç. İstesen de istemesen de. Ben Galatasaray'ın 36 haftada en tedirgin oynadığı maç bu maçı gördüm." ifadelerini kullandı.

Dilmen, sözlerine şöyle devam etti, "Ben Galatasaray tribünlerinde ve televizyon başındakilerin, Yahu iyi de... Boşver Fenerbahçe maçında beraberlik de bize yetsin. 1 puana razı olalım. Çünkü adamlar öndeydi sonra bizi yakaladılar moduna girmiş olabilirler, bu da normaldir. Ama Olimpiyat Stadı'ndaki Galatasaray taraftarını ayrıca kutluyorum. Hem kendi bölgelerini doldurdular hem de bütün maç boyunca hiç susmadılar."