2019'da yapılan Milli Piyango çekilişi sırasında henüz rakamlar tam olarak çekilmeden Hürriyet gazetesinin canlı yayınında altyazı olarak ekrana verilmiş ve hemen yazı geri çekilmişti. Ancak bu durum izleyenlerin gözünden kaçmamış ve 'şaibe' iddiaları gündeme gelmişti.

İşte bu çekiliş sırasında çarpıcı bir detay ortaya çıktı.

NOTERLERİN ARKASINDA YER ALDI

Milli Piyango çekilişi sırasında noterlerin bile numaraların önceden verildiğini görmesi üzerine birbirlerine sus işareti yaptıkları görülüyordu. Tam da bu sırada noterlerin arkasında iki kişi dikkat çekmişti.

THODEX VURGUNCUSU İLE YAN YANA

Fotoğrafta, sosyal medya fenomeni Çağrı Taner'in, Thodex vurguncusu Fatih Özer ile yan yana olduğu görülüyor.

SADECE ÖZEL DAVETLİLER KATILABİLİYORKEN THODEX VURGUNCUSU VE ÇAĞRI TANER'İN ORADA NE İŞİ VARDI?

Milli Piyangı çekiliş salonuna sadece özel davetlilerin katılabildiği bilinirken, Çağrı Taner ve Fatih Özer'in hangi sıfatlarla ve sebeplerle orada oldukları bilinmiyor.

SOYLU'NUN YARIM FOTOĞRAFINI TAMAMLAYAN KİŞİDE ÇAĞRI TANER

Thodex vurguncusu Fatih Özer'in Süleyman Soylu ile Soylu'nun makamında çekildikleri ve basına sızan fotoğrafın diğer yarısı merak ediliyordu. Fotoğrafın tamamını FETÖ firarisi gazeteci Cevheri Güven paylaştı. Soylu'nun sol tarafında oturan ismin Çağrı Taner olduğu ortaya çıktı.

MPİ, TANER'İ ŞİKAYET ETMİŞTİ:BAŞKANI GÖREVDEN ALINMIŞTI

Çağrı Taner'in sosyal medyada yaptığı çekilişlerle ünlenen ve bu çekilişlerden büyük vurgunlar yapan bir isim olduğu iddia ediliyor. Hatta Milli Piyango İdaresi bu çekilişlerden rahatsız olup Taner hakkında şikayette bulunmuştu. Şikayet sonrası MPİ Başkanıgörevden alınmıştı. Taner de bu gelişme sonrasında MPİ'nin 2019 Yılbaşı Özel Çekilişi'nde özel davetli olarak katılmıştı.

Polemik Haber / Aykut Metehan