Milli maçlar nedeniyle Süper Lig'e verilen arayı iyi değerlendirmek isteyen Beşiktaş çalışmalarını eksiksiz sürdürüyor. Şenol Güneş, akşam antremanı önce Nevzat Demir tesislerinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

'İNŞALLAH KAZA GEÇİRMEMİŞTİR'

Açıklamalarda bulunan Güneş, “Milli ara olduğu için sayımız çok az, 12 oyuncumuz milli takımlarda. Salih Uçan da özel durumu nedeniyle yarın gelecek. Daha önce izin verdiğimiz Dele Alli şu anda gelemedi. Yağmur yağıyor, herhalde o yüzden gelemedi. Ondan haber almaya çalışıyoruz. İnşallah kaza falan geçirmemiştir” şeklinde konuştu.

Sakatlıkları olan futbolcular hakkında da konuşan Güneş, Tayyip Talha Sanuç'un Fenerbahçe derbisine yetişip yetişememesi hakkında net cevap vermezken, Rosier’in boğazından, Gedson’un da dişinden ameliyat olduğunu belirtti.

'ŞUAN GİDECEK OYUNCU YOK'

Transfer sorularına şu şekilde cevap veren Güneş, “Benim adıma transfer haberleri yazılıyor. Şu anda gidecek oyuncu yok. Alınacak oyuncuya da yönetim karar verir. Kevin N’Koudou ile ilgili haberler çıkıyor. Ekonomik olarak yüksek değerli bir oyuncu. Kalırsa maliyeti olacak, onunla konuştuk” dedi.