Siyasiler, Şırnak'ta şehit olan ve yaralanan askerlerle ilgili taziye mesajı yayımladı.

MERAL AKŞENER: KAHRAMAN MEHMETÇİKLERMİZE RAHMET DİLİYORUM


İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

"Şırnak'ta şehit düşen kahraman Mehmetçiklerimize Yüce Allah’tan rahmet, acılı ailelerine sabırlar diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyorum. Milletimizin başı sağ olsun…"

KILIÇDAROĞLU: ŞEHİT ASKERLERİMİZE ALLAH'TAN RAHMET DİLİYORUM


Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Şırnak'ta düzenlenen operasyonda şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır; yaralanan güvenlik korucumuz ve askerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun!"

EKREM İMAMOĞLU: BAŞIMIZ SAĞ OLSUN


İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ise "Şırnak'taki operasyonda şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralı güvenlik korucumuz ve askerimize de acil şifa diliyorum. Başımız sağolsun" paylaşımında bulundu.

MANSUR YAVAŞ: ŞEHİT AİLELERİNE SABIR DİLİYORUM


Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş da paylaşımında, "Şırnak'ta hain terör örgütü PKK'ya karşı yürütülen operasyonda şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

MUHARREM İNCE: MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN


Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, şehit askerlele ilgili paylaşımında, "Şırnak'ta yürütülen operasyonda şehit düşen evlatlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun" dedi.


İÇİŞLERİ: 3 ASKER ŞEHİT OLDU


Şırnak'taki terör operasyonunda iki jandarma şehit oldu, bir jandarma personeli ile bir korucu ağır yaralandı. İçişleri'nden yapılan açıklamada, yaralı jandarma personelinin de şehit düştüğü ve şehit sayısının 3'e yükseldiği duyuruldu. Operasyonda üç terörist etkisiz hale getirildi.