Fenerbahçe'nin Şanlıurfa'da Galatasaray ile oynayacağı Süper Kupa maçına U19 takımıyla çıkma kararı sonrası nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu. Sarı-Lacivertli takımın Süper Kupa maçı için son kararı belli oldu.

Anadolu Efes, Shane Larkin ile 4 yıllık sözleşme yeniledi Anadolu Efes, Shane Larkin ile 4 yıllık sözleşme yeniledi

Yılan hikayesine dönen Süper Kupa maçı bu akşam Şanlıurfa'da oynanacak. Maça U19 takımı ile çıkma kararı alan Fenerbahçe'de Erol Bilecik'in karşılaşmanın 90 dakika sürmeyeceğini açıkladı. Bilecik'in bu açıklamasıyla Sarı-Lacivertli takımı nasıl bir yol izleyeceği ve sahaya nasıl bir kadroyla çıkacağı merak konusu olmuştu. Konuya ilişkin yeni bir iddia öne sürüldü.

YÖNETİM TAKIMI SAHADAN ÇEKECEK

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, Fenerbahçe bugün maça başlayacak ve ardından yönetim kararıyla sahadan çekilecek.

GALATASARAY KUPAYI KALDIRAMAYACAK

Güvenlik nedeniyle yarıda kalan maçlarda hükmen mağlubiyet kararı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu'nun yetkisindedir. Ancak, diğer sebeplerle tamamlanmayan maçlarla ilgili bu kararı verme yetkisi disiplin kurullarına aittir. Dolayısıyla, Fenerbahçe U19 takımı 9 kişiyle sahaya çıkar ve sakatlık veya kırmızı kart görmek gibi sebeplerle 7 kişinin altına düşerse, hakem maçı devam ettiremez ve sonlandırır.

Bu durumda, maçla ilgili kararı TFF daha sonra vereceği için Galatasaray kupayı kaldıramaz. Hakem raporunda, maç esnasında Fenerbahçe'nin 7 futbolcusunun altına düşmesinden dolayı karşılaşmanın tamamlanmadığı belirtilir.

Ali Koç Fenerbahçe

BAŞKAN ALİ KOÇ SÜPER KUPA MAÇINA GİDECEK

Öte yandan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve yöneticiler stattaki yerini alacağı ve maçın tatil edilmesiyle birlikte stattan ayrılacağı öne sürüldü.