3 hafta önce Teknoloji

ABD'nin Çin merkezli sosyal medya platformu TikTok'a yönelik "ya sat ya kapat" kararının ardından, platformun Türkiye'de de yasaklanması gündemde.

3 hafta önce Gündem

6 kişinin hayatını kaybettiği, 99 kişinin yaralandığı İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırıya ilişkin terör zanlısı Ahlam Albashir hakkında karar verildi.

3 hafta önce Gündem

8 milyar TL’den fazla borcu olan Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları, yandaş Kolin İnşaat’a 8,1 milyar TL’lik ihale verdi.

3 hafta önce Gündem

37 kiloya kadar düşen Nihal Candan'ın, cezaevinde tedavisine devam edilemeyeceği yönündeki doktor raporunun ardından, tahliyesine karar verildi.

3 hafta önce Gündem

Belediye Meclisi toplantısında MHP'li bir üye ile tartışan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, "Ülkü ocakları diye partinizin elemanlarını doldurmuşsunuz" dedi.

3 hafta önce Yerel

Karaman'daki bir ilkokulda ‘Dilan Polat’lı 23 Nisan gösterisine ilişkin Milli Eğitim Bakanlığı müfettiş gönderip, idari soruşturma başlattı.

3 hafta önce Gündem

AK Parti'den CHP'ye geçen Yalova Çiftlikköy Belediyesi'nin toplam borçlarının listesi, belediye binasına asıldı.

3 hafta önce Dünya

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Türkiye'deki deneyimin tekrarlanmaması için faiz indirimi konusunda dikkatli olmaları gerektiğini söyledi.

3 hafta önce Spor

Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos, Samet Akaydin ile ilgili kararını verdi. Yunanistan devi, milli stoperin opsiyonunu kullanmama kararı aldı.

3 hafta önce Ekonomi

TOBB verilerine göre, Türkiye'de kurulan şirket sayısı, 2024'ün mart ayında bir önceki aya göre yüzde 12,2 azalarak 8 bin 783 oldu.