En iyi oynadığımız maçtı. 10 kişi kaldığımızdan sonra tam bir mücadele ortaya kondu. O yüzden oyuncularımızı teker teker tebrik ediyorum. Hakikaten zorlu bir mücadeleyle bu maçı kazandık. Ana konumuza gelecek olursak bugün neler yaptığımızı, futbolu konuşmak isterdim. Galatasaray büyük zorluklarla şampiyonluklar avrupa kupaları almış bir takım, biz sezona başlarken Galatasaray'ın tekrar avrupa şampiyonu olması için yola çıktık. Bu uzun bir süreç, Avrupa'nın 6. büyük ligi olmalıyız. 

'HER MAÇ HAKEMLERİ DE YENMEK ZORUNDA DEĞİLİZ'

Her maçta hakemleri de yenmek zorunda kalmak artık sıradanlaştı bizim için. Bu maçta da hangi takımlı olursa olsun kimsenin sarı kart demeyeceği ikinci sarı kartın gerçek bir kart olması gerekiyor. Sayamayacağım birçok şey en az her maçtan sonra belirlediğimiz için 8-9 tane konu vardı. Üst üste geliyor. Her zaman iyi niyetli davranmanın, doğru davranmanın karşılığı bu memlekette böyle olmaması lazım. Ses çıkarmak, bağırıp çıkarmak veya Federasyona baskında bulunmak herkes için en kolay. Bu işe bir dur diyeceğiz artık bunu burdan net bir şekilde ifade ediyorum. Bunları yapanların, gerçekten Türk futboluna kötülük edenlerin sonuçlarına katlanması gerekiyor çünkü her zaman iyilik kazanacak ben bundan eminim. Bu bir şekilde son bulacak.

'BİRKAÇ GÜN İÇERİSİNDE HEPSİ GELMİŞ OLACAK'

Transferlerle ilgili bir şey diyemeyeceğim ama birkaç gün içerisinde hepsi gelmiş olacak. Daha önceden de dediğim gibi Ağustos'un son haftası Eylül'ün ilk haftası bu işler bitecek. Rakiplerimizden yaklaşık 3 ay daha geç transfere başladık. Hem zaman yok hem de finansal olarak bir gerçeklik var tabii ki siz yönetimciler olarak ne kadar para koyarsanız koyun Finansal Fair Play diye bir şey var. Yöneticilerin koyduğu, Başkanın koyduğu paralar gelir olarak kabul edilmiyor. Geçen seneden bu yana Avrupa gelirlerimiz, Galatasaray token gelirimiz bütçede. O yüzden çok iyi futbolcuları almak zorundayız bunu başından beri söyledik stratejimiz çok basit. Geçen sezon maalesef çok kötü bir sezon geçirdik ve takımı revize etmemiz Finansal Fair Play'e dikkat ederek yapmamız gerekiyor. Transferler çarşamba veya perşembe günü Ülkemize gelmiş olacak.